[layerslider id="3"]

Belettering

Home/Diensten/Belettering
Belettering 2014-08-18T18:57:57+00:00

XL Reklame heeft zich de afgelopen jaren onder meer gespecialiseerd op het gebied van belettering. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld reclame belettering op voertuigen, etalages, reclamepanelen. Ons ervaren beletteringsteam zorgt voor de plaatsing van de teksten of beelden op de diverse ondergronden. XL Reklame belettert niet enkel in de eigen atelier in Mechelen maar ook op locatie in gans België.

Soorten reclame belettering
Bij XL Reklame hebt u de keuze uit vele soorten reclame belettering. Denk hierbij aan:

  • Autobelettering

Autobelettering is de belangrijkste vorm van belettering van XL Reklame. We bieden tal van interessante mogelijkheden. Van uitgesneden teksten en foto’s tot een volledig ingepakte wagen (ook wel carwrapping of full wrap genoemd); het is bij ons mogelijk.

  • Raambelettering

Ook etalages of grotere raampartijen kunnen wij geheel of gedeeltelijk beletteren. U kunt hierbij kiezen uit onder meer foto’s, afbeeldingen of tekst. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

  • Diversen

XL Reklame kan echter ook reclame belettering verzorgen op panelen en andere zaken die u aanlevert. Zo worden fietsen en moto’s regelmatig voorzien van folie, maar kunnen ook interieurtoepassingen zoals wanden en kasten verfraaid worden met een belettering.

Laat u vrijblijvend informeren!
Wij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw reclame belettering. Contacteer ons daarom vandaag nog of vraag meteen een offerte aan.