[layerslider id="45"]

XL Print

Home/Diensten/XL Print
XL Print 2014-08-18T19:39:41+00:00

XL Reklame heeft sinds zich 2002 ook gespecialiseerd in XL printen. In ons atelier in Mechelen worden alle mogelijke prints in groot formaat op uw gewenste producten geprint. Hieronder leest u onze verschillende mogelijkheden.

XL printen op bijvoorbeeld stickers of spandoeken
Al twaalf jaar is XL printen een specialiteit van ons. Door onze beschikking over een uitgebreid en up-to-date machinepark zijn wij in staat om een zeer snelle service en prima kwaliteit te garanderen. Op deze wijze ontwikkelen wij onder meer XL Stickers en XL spandoeken, helemaal naar uw wens. Logo’s, teksten of speciale full-colour prints; het is allemaal mogelijk. De XL Prints kunnen volledig naar gelang uw ontwerp worden ontwikkeld, maar u kunt er ook voor kiezen om het ontwerp door onze specialisten te laten creëren. Graag nemen wij alle tijd om voor u een XL print te ontwikkelen dat past bij uw wensen. Vervolgens zorgen we voor een snelle, nauwkeurige en hoogwaardige ontwikkeling van uw XL prints.

De mogelijkheden
Maatwerk begint bij het samenstellen van een offerte op maat. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u geheel vrijblijvend wat onze mogelijkheden zijn voor een XL print. U kunt hiervoor ook direct contact met ons opnemen.