Loading...

Autobelettering

Home/Home/Autobelettering
Autobelettering 2017-10-23T09:10:45+00:00

XL Reklame is specialist op het gebied van autobelettering. Of u nu een personenauto, bestelwagen of vrachtwagen wilt voorzien van autoreclame, wij helpen u graag!

Per Soort

Alle soorten beletteringen per soort wagen.

Wagenpark

Wagenpark belettering.

Full Wrap

Alles over full wrap.

Per merk

Wagens per merk.

Specials

Visgraat, achteruit, spiegels, alle specials…

Garantie

Carwrap met 3M garantie.

Autoreclame is onze specialiteit

Autobelettering is al jarenlang één van de specialiteiten van XL Reklame. Reclame op uw wagen is de ideale manier om ook onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Wij helpen u dan ook graag om uw auto te voorzien van belettering en uw zichtbaarheid te vergroten!

Autobelettering, full wrap en wagenparken

U bepaalt zelf het formaat, de kleuren en het ontwerp van de reclame op uw auto. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleine, medium of grote belettering, maar ook een full wrap is mogelijk. Hierbij pakken wij uw auto volledig in en heeft u de keuze uit drie soorten:

Ook het beletteren van zowel grote als kleine wagenparken behoort tot onze specialiteiten. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat de autobelettering op een professionele manier op uw auto, bestelwagen of vrachtauto wordt aangebracht.

Soorten
We beletteren alle soorten wagens, van personenwagens tot grote vrachtwagens en bussen.

Alles onder één dak
Alles gebeurt in eigen huis, van ontwerp tot belettering. Ook alle prints worden milieuvriendelijk aangemaakt en vele folies liggen op voorraad in onze atelier.

Atelier voor full wrap
Onze montage-atelier is uitgerust voor full wrap. De juiste temperatuur op elk moment van het jaar is heel belangrijk voor carwrapping.

Offerte
Aanleveren
Afspraken
Voorwaarden