XL Reklame heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van verschillende soorten stickers. Wij ontwikkelen uw reclame-uiting op professionele wijze door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid staan bij ons voorop!

Diverse soorten stickers

U kunt bij ons terecht voor het laten maken van allerlei soorten stickers, zoals:

Autostickers
Van kleine belettering tot een full wrap, wij helpen u graag aan op maat gemaakte bestickering voor uw personenauto, bestelwagen of vrachtwagen. De reclame stickers voor de auto worden voorzien van een speciaal laminaat, waardoor ze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Vinyl stickers
Een sticker van vinyl is zeer geschikt voor buitengebruik. U kunt hierbij onder meer kiezen voor reflecterende stickers, die in elke vorm kunnen worden uitgesneden.

Vloerstickers
Ook onze vloerstickers worden op maat gemaakt en kunnen in iedere gewenste grootte worden gesneden. Omdat het belangrijk is dat deze stickers gemakkelijk te verwijderen zijn, worden de stickers voorzien van een semitransparante lijmlaag en hebben we ook stickers zonder lijm. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk weer weghalen. De vloerstickers zijn bovendien voorzien van een antislip toplaag.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over vloerstickers, vinyl stickers en autostickers drukken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.