Ook voor carwrapping is XL Reklame uw partner. Car wrapping is een populaire vorm van autobelettering. Hierbij wordt de volledige wagen of een gedeelte ingepakt met een folie. Deze folie kan helemaal op maat worden ontwikkeld. Zo hebben wij diverse mogelijkheden, voor bijvoorbeeld prints, kleuren en speciale folies.

Carwrapping bij XL Reklame
Carwrapping gebeurt bij voorkeur in ons atelier te Mechelen. Hier kan de car wrap namelijk op een constante temperatuur worden gehouden. De wagen wordt dan ook in de nacht voor de wrapping én de nacht nadien in de verwarmde atelier gehouden, om zo de lijmlaag de kans te geven voldoende te hechten. Bij carwrapping wordt de folie zo vervormd door de diepe geulen van bepaalde merken wagens dat deze nadien ook moet naverwarmd worden met een warme luchtblazer.

Bekende merken
Enkel bekende merken zoals 3M, Avery, Grafityp, Mactac en Oracal komen in aanmerking om gebruikt te worden voor deze vorm van autobelettering. De meeste van deze merken hebben speciale car wrap folie ontwikkeld die met 152 cm ook breder is dan de traditionele folie van 123 cm. Op die manier kunnen naden dikwijls vermeden worden.

Voorbereiding
Voorbereiding van carwrap of fullwrap is het halve werk. Spiegels, handvatten en andere obstakels worden gedemonteerd om netjes te kunnen kleven. De wagen dient daardoor proper afgeleverd te worden, maar toch zal het voertuig volledig ontvet worden, om een maximale hechting van de folie te garanderen.

De mogelijkheden voor car wrapping
Wij vertellen u met veel genoegen over de mogelijkheden voor car wrapping. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook het aanvragen van een offerte kan via onze website.

 • Specialiteit

  Carwrapping is onze specialiteit

 • Soorten

  We kunnen alle soorten wagens wrappen, van personenwagens tot grote vrachtwagens en bussen.

 • Wrap team

  XL Reklame heeft een prima crawrap team, bestaande uit 4 wrappers en enkele designers die dagelijks bezig zijn met carwrapping.

 • Atelier voor full wrap

  Onze atelier is uitgerust voor full wrap, juiste temperatuur is heel belangrijk voor carwrapping.