XL Reklame wordt 30 jaar en dat moet gevierd worden!

Op 19 mei 1993 zag XL Reklame het levenslicht en sindsdien zijn we een vaste waarde in de reclamewereld. 

Op naar nog eens 30 jaar!

Even terug in de tijd

Klik op de + om meer te lezen

 

1993

In 1993 speelt ZVK Zephyr kampioen en Dirk laat T-shirts maken. Kwalitatieve shirts aan een goede prijs én een goede drukker zetten hem op het idee om dit product te verkopen. Al gauw volgende enkele bestellingen en XL Reklame was geboren.

1998

In 1998 hebben we al 100 klanten. We schaffen een snijplotter aan en openen onze eerste showroom op het Stationsplein in Hombeek. Dit pand wordt al snel te klein en we huren naast de winkel een atelier bij. 

2002

Amper twee jaar later barst het gebouw uit zijn voegen en vinden we een pand op de Battelsesteenweg in Mechelen. Door de verhuis en de aankoop van een groter pand (350 m²) kunnen we gevoelig uitbreiden.

2008

Meer mensen en grotere toestellen vragen meer ruimte. XL investeert in 300 m² extra productieruimte, aanpalend aan de huidige showroom. De totale bedrijfsruimte is nu 650 m².

2011

In de jaren die daarop volgen, zitten we niet stil. Er worden nieuwe printers aangeschaft en het atelier wordt uitgebreid naar 1000m². Hierdoor kunnen er meer auto’s binnen en tegelijkertijd bestickerd worden.

2012

XL Reklame blijft groeien en in 2012 nemen we een sectorgenoot over : Schoutens-Talboom uit Ruisbroek. 

2018

In 2018 vieren we de 25ste verjaardag van XL Reklame. Ondertussen kunnen we rekenen op 19 ervaren medewerkers. Begin september werd nog een sectorgenoot overgenomen : Ibice.

2019

XL Reklame is bekroond tot Avery Dennison Specialist Installer. Met onze keuze voor dit kwaliteitsmerk werken we uitsluitend met de beste folies op de markt voor onder andere autobelettering, indoor- en outdoorreclame.

2021

Eind mei 2021 werd de tweede HP Latex 800 printer geleverd door huisleverancier PantoonBenes. 2021 was ook het jaar waarin het XL logo na heel wat jaren een nieuwe look kreeg. 

2023

Nu, in 2023, viert XL Reklame zijn 30e verjaardag! Al 3 decennia zijn we een vaste waarde in de reclamewereld.

Projecten uit de oude doos

Onze collega’s haalden ter gelegenheid van onze 30e verjaardag de leukste projecten uit de oude en iets minder oude doos! 

Klik op de foto om meer te lezen over het project! 

Goed

Marie – orderbegeleider

Coverstyl’ keukens

Dean – beletteraar

Bonheiden

David – productie

Lazer

Koen – wrap specialist

Asamco

Sara – sign

WeCanDance

Brigitte – office manager

Technopolis

Kevin – wrap specialist

Thomas More

Shauni – orderbegeleider

Feryn – Dakar

Lise – orderbegeleider

Digitale Wolven

Evy – beletteraar

Tom Boonen

Dirk – zaakvoerder

Brussels Airlines

Christophe – wrap specialist

Plopsaqua

Elke – dagelijkse leiding

Malinas

Dirk – sign