XL Reklame werkt op maat van de klant en maatwerk begint bij de offerte. Ons prepress team begeleidt elk order, onze productieafdeling zorgt voor de prints en afwerking en onze ervaren beletteraars dragen zorg voor de plaatsing in ons atelier of op locatie. Wij helpen u graag van idee tot realisatie! Maar waarom zou je voor ons kiezen als partner voor uw realisatie? We zetten hieronder graag deze redenen nog eens in de verf!

 

 • Advies op maat en op tijd

  Vanaf de (prijs)vraag gaan we meteen aan de slag. We adviseren niet letterlijk wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft. Want service begint vanaf de offerte.

   

 • Ijzersterk team

  Orderbegeleiders, grafisch ontwerpers, beletteraars, … Stuk voor stuk kiest het management team van XL Reklame voor getalenteerde en gemotiveerde medewerkers. Kieskeurig zijn we zeker en vast, dit om u de beste service te kunnen aanbieden. Want mensen maken het verschil.

 • Kwaliteitsmateriaal bij XL

  XL zorgt er steeds voor dat er gewerkt wordt met kwaliteitsmateriaal. Zo kochten we recent drie nieuwe printers aan. Dit om het productieproces te versnellen, maar ook om up-to-date te blijven met de meest recente trends in print en sign. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd plaatser van Avery Dennison folie.

 • Jarenlange ervaring

  XL Reklame bestaat al 28 jaar. Elk jaar proberen we onszelf te evalueren en te verbeteren. Dit maakt dat we reeds jarenlange ervaring hebben opgebouwd. En dat speelt natuurlijk enorm in ons voordeel wanneer we de klant op maat willen helpen!

 • Passie voor print en sign

  Elke tak van het bedrijf is oprecht geïnteresseerd in vakgebied. Iedereen heeft kennis van het materiaal en de mogelijkheden. Zo kan wie dan ook van ons team u steeds verder helpen. En we zijn best trots op onze realisaties.

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan