Aandacht trekken met stijlvolle etalages

Home/Inspiratie, XL nieuws/Aandacht trekken met stijlvolle etalages

Etalages zijn een uiterst dankbaar middel om als winkel de juiste sfeer uit te stralen of de aandacht te trekken. Je kan kiezen voor permanente raamfolie of tijdelijke raambelettering om een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Een aansprekende etalagebestickering kan voorbijgangers daadwerkelijk naar binnen lokken. Dankzij de moderne technologische innovaties bestaan er tal van folies en stickers die je vaak zelf eenvoudig kan kleven en verwijderen.

Met raamfolie kan je op maat de gewenste beelden en foto’s op je etalage aanbrengen. Vele winkels bedekken op deze manier deels of zelfs geheel hun etalage. Om te vermijden dat het in de winkel erg donker wordt of dat mensen niet meer naar buiten kunnen kijken, kan je opteren voor ‘one way vision’-folies. Deze gaatjesfolies zie je ook vaak op de ramen van trams en bussen.

Scherp beeld blijft behouden

Je behoudt met deze folie het zicht naar buiten maar toont aan de buitenzijde van het glas wel een beeld of boodschap. Vroeger waren deze gaatjes vrij groot, waardoor de scherpte van het beeld verdween. Dankzij de nieuwste generatie van gaatjesfolies blijft het beeld aan de buitenzijde zeer duidelijk.

Groeiende trend naar tijdelijke promo’s

We merken ook een groeiende trend voor het aanbrengen van tijdelijke promoties. Ook dit kan uiterst stijlvol. Zo zien we voor deze tijdelijke belettering vaak de kleuren goud of zilver opduiken.

Materiaalkeuze van groot belang

Dergelijke tijdelijke bestickering kan je trouwens perfect aanbrengen. Op die manier beperk je de investering. Wel kies je best voor een gespecialiseerde firma voor het ontwerp én het aanleveren van de vereiste folie. Er bestaan talrijke folies op de markt, waarbij de juiste materiaalkeuze van groot belang is.

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden van permanente of tijdelijke etalagebestickering? Contacteer de productspecialisten van XL Reklame.

Raamfolie - ThomasMore
etalagebelettering mercedes benz
Raamfolie - Lamot Mechelen
By | 2019-04-11T08:31:39+00:00 juni 18th, 2018|Categories: Inspiratie, XL nieuws|

Leave A Comment