We plaatsten wel vaker airtex. Dit naadloos fotobehang is de perfecte vervanger voor behangpapier en kan worden geprint tot wel 5 x 45 meter, het is erg sterk en budgetvriendelijk, maar vooral: je kan erop laten printen wat je maar wil!

Onze klant van afgelopen week richtte in een oud schoolgebouw kantoorruimten in. Om de eigenheid en de geschiedenis van de school te eren hadden ze oude foto’s opgesnord, sommigen 60 tot zelfs 80 jaar oud! Deze hadden de afmetingen van een klassieke foto, toch slaagde XL Reklame erin om deze haarscherp te vergroten en te printen op airtex, waarvan één zelfs van 8 meter breed.

Daarmee is het verhaal nog niet verteld! De muren van een oud gebouw zijn niet altijd even mooi egaal, maar ook daarvoor hebben we een oplossing voorhanden. In plaats van airtex kiezen we voor multitex. Uiterlijk ziet een leek geen verschil, maar dit materiaal egaliseert tot 4 mm en werkt daarmee oneffenheden probleemloos weg én als kers op de taart nog twee voordelen: het draagt bij tot een betere akoestiek en het isoleert door zijn dikte.

En zo katapulteren onze airtexen met daarop de gigantische foto’s de kantoorruimtes vele tientallen jaren terug in de tijd en creëren zo een gezellige nostalgische werksfeer voor zijn nieuwe bewoners.

De-Kwekerij-Airtex-2