XL Reklame is al 25 jaar specialist in autobelettering en staat klaar om van uw auto een pronkstuk te maken. Autobelettering is een ideale vorm van adverteren maar kan ook gebruikt worden om uw auto te laten schitteren in het verkeer. Laat daarom nu uw wagen bij ons bestickeren en wij zorgen voor de ideale autoreclame.

offerte
Prijzen en Formaten
Realisaties per merk
Car Wrap
Wagenpark Belettering_Primus Haacht
Wagenpark
Specials
Avery Dennison Garantie Carwrap
Garantie

Autoreclame? Onze specialiteit!

Autobelettering is al jarenlang één van de specialiteiten van XL Reklame. Reclame op uw wagen is namelijk de ideale manier om ook onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Wij helpen u dan ook graag om uw auto te voorzien van belettering en uw zichtbaarheid te vergroten! Onze beletteraars zijn stuk voor stuk vakmannen met oog voor détail. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle folies, voornamelijk van het merk Avery waardoor het resultaat nog mooier zal zijn. Maar ook het formaat of type van uw wagen speelt geen rol voor ons. XL Reklame zorgt voor de autoreclame van uw personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen of zelfs voor heel uw wagenpark.

Wat zijn nu juist de voordelen?

In eerste instantie verhoogt een autobelettering significant uw zichtbaarheid. Bent u vaak onderweg of staat u vaak inde file? Dan is een opvallende reclameboodschap de ideale oplossing om meer naambekendheid te verwerven. Daarnaast is het ook een zeer betaalbare maar vooral rendabele manier van adverteren omdat u slechts éénmaal moet investeren om dan jaren te kunnen genieten van de voordelen. Lees hier alles over de kracht van autobelettering.

Autobelettering - Odot
Carwrap - Tom Boonen
Autobelettering - Wagenpark

Autobelettering of carwrap?

Autobelettering en carwrap zijn termen die tegenwoordig door elkaar worden gebruikt. Bij ons bent u voor beide aan het juiste adres. Er is slechts een klein verschil tussen beide en dat zit dan vooral in het formaat. Bij een autobelettering spreken we over een stukje tekst met eventueel een kleine afbeelding dat we op uw auto gaan kleven terwijl carwrap echt wordt aanzien als het volledig of gedeeltelijk inpakken van uw wagen met onze folies. Wilt u meer te weten komen over het verschil? Lees er dan hier alles over.

U bepaalt namelijk zelf het formaat, de kleuren en het ontwerp van de reclame op uw auto. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleine, medium of grote belettering, maar ook een full wrap of half wrap is mogelijk. Verder is het ook mogelijk om carwrap zelf in te delen in volgende categorieën.

Ook het beletteren van zowel grote als kleine wagenparken behoort tot onze specialiteiten. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat de autobelettering op een professionele manier op uw auto, bestelwagen of vrachtauto wordt aangebracht.

Autobelettering onder eigen dak

XL Reklame doet alles zelf. Wij hebben veel folies op voorraad en bedrukken ze allemaal in eigen huis op milieuvriendelijke wijze. Naast onze printafdeling beschikken wij ook over ons eigen atelier waar we uw auto helemaal zelf beletteren.

Kan u uw auto niet naar ons atelier brengen? Dit is geen probleem. XL Reklame kan echter ook bij u op locatie komen bestickeren als er voldaan wordt aan enkele voorwaarden i.v.m. de temperatuur en het klimaat.

Wij bieden u eindeloos veel opties aan en leveren enkel professioneel werk af. Als u nog vragen hebt mag u ons altijd contacteren en vergeet zeker niet uw vrijblijvende offerte aan te vragen dan maken wij alvast een scherpe prijs voor u op.

Autobelettering - WoodSecrets
Autobelettering - SCV Dakwerken
Autobelettering - Wagenpark
Offerte
Voorwaarden
Aanleveren
Afspraken