XL Reklame is al 25 jaar specialist in autobelettering en staat klaar om van uw wagen een pronkstuk te maken. Autobelettering is een bijzonder rendabele manier van adverteren. Jaarlijks wordt uw bedrijfswagen opgemerkt door duizenden potentiële klanten in het verkeer. Laat uw wagen bij ons beletteren en wij zorgen voor de ideale autoreclame.

offerte
Prijzen en Formaten
Realisaties per merk
Car Wrap
Wagenpark Belettering_Primus Haacht
Wagenpark
Specials
Avery Dennison Garantie Carwrap
Garantie

Autoreclame? Onze specialiteit!

Autobelettering is al jarenlang één van de specialiteiten van XL Reklame. Reclame op uw wagen is namelijk de ideale manier om onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Wij helpen u graag om uw auto te voorzien van belettering en uw zichtbaarheid te vergroten! Onze beletteraars zijn stuk voor stuk vakmannen met oog voor detail. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle folies, voornamelijk van het merk Avery Dennison. XL Reklame zorgt voor de autoreclame van uw personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen of zelfs van heel uw wagenpark.

Wat zijn nu juist de voordelen?

Een autobelettering verhoogt significant uw zichtbaarheid. Bent u vaak onderweg of staat u vaak in de file? Dan is een opvallende reclameboodschap de ideale oplossing om meer naamsbekendheid te verwerven. Een bedrijfsvoertuig met belettering wordt gemiddeld 80.000 keer per maand in het verkeer opgemerkt. Voor een jaar komt dit neer op een bereik van meer dan 1 miljoen potentiële klanten. Autobelettering is een zeer betaalbare, maar vooral rendabele manier van adverteren. U moet slechts éénmaal investeren om dan jaren te kunnen genieten van de voordelen.

Lees hier alles over de kracht van autobelettering.

XL Reklame Mechelen - autobelettering Grust
XL Reklame Mechelen - autobelettering De Ceuster
XL Reklame Mechelen - Belettering wagenpark Typografics

Autobelettering of carwrap?

Autobelettering en carwrap zijn termen die tegenwoordig vaak door elkaar gebruikt worden. Bij ons bent u voor allebei aan het juiste adres. Er is slechts een klein verschil en dat zit dan vooral in het formaat. Bij een autobelettering spreken we over een stukje tekst met eventueel een kleine afbeelding die we op uw auto gaan kleven. Carwrap wordt echt aanzien als het volledig of gedeeltelijk inpakken van uw wagen met onze folies. Wilt u meer te weten komen over het verschil? Lees er dan hier alles over. U bepaalt zelf het formaat, de kleuren en het ontwerp van de reclame op uw wagen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleine, medium of grote belettering. Daarnaast is ook een full wrap of half wrap mogelijk.

Het beletteren van zowel grote als kleine wagenparken behoort ook tot onze specialiteiten. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat de autobelettering op een professionele manier wordt aangebracht.

Autobelettering onder eigen dak

XL Reklame doet alles zelf. Wij hebben veel folies op voorraad en bedrukken ze allemaal in eigen huis op milieuvriendelijke wijze. Naast onze printafdeling beschikken wij over ons eigen atelier waar we uw auto zelf beletteren. Kan u uw auto niet naar ons atelier brengen? Dat is geen probleem. XL Reklame kan ook bij u op locatie komen bestickeren. Er moet dan voldaan worden aan enkele voorwaarden in verband met de temperatuur en het klimaat.

Wij bieden u eindeloos veel opties aan en leveren enkel professioneel werk af. Als u nog vragen hebt, dan kan u ons altijd contacteren.

XL Reklame Mechelen - Autobelettering Bühler
XL Reklame Mechelen - Autobelettering D&L Concepts
XL Reklame Mechelen - Autobelettering Artisandistri
Offerte
Voorwaarden
Aanleveren
Afspraken