Met Avery Signflex kan u dekzeilen van vrachtwagens en aanhangers personaliseren. Vrachtwagens zijn voortdurend onderweg. Met een gepersonaliseerde reclameboodschap op uw vrachtwagen zal u dus zeker en vast de aandacht trekken in het verkeer.

offerte
XL Reklame Mechelen - Avery Signflex
XL Reklame Mechelen - Avery Signflex
XL Reklame Mechelen - Avery Signflex

Specificaties

Avery Signflex is zeer resistent tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Deze folie is UV-bestendig en hecht goed op flexibele materialen waaronder vrachtwagenzeilen. De zeilen kunnen meermaals per dag geopend worden zonder problemen. De prints worden gelamineerd en hebben een levensduur van 5 jaar.

Kleuren

Avery Signflex is beschikbaar in 6 hoogglanzende kleuren (zwart, wit, rood, blauw, geel en groen). Daarnaast kan er op de folie geprint worden.

XL Reklame Mechelen - Avery Signflex

De kracht van een wagenbelettering

Een belettering op uw wagen is een bijzonder rendabele manier van adverteren. Het is namelijk de ideale manier om ook onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Uw bedrijfswagen wordt jaarlijks opgemerkt door duizenden potentiële klanten in het verkeer. Het bereik van vrachtwagens ligt wellicht nog hoger aangezien zij voortdurend op de baan zijn.

Interesse?

Geïnteresseerd in een belettering van het dekzeil van jouw vrachtwagen(s) of aanhanger(s)? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Offerte
Voorwaarden
Aanleveren
Afspraken