Loading...

Full Wrap

Full Wrap 2018-04-05T14:52:31+00:00

Voor een full wrap bent u op de juiste plek bij XL Reklame. Met een print wrap, colorwrap of special wrap pakken wij uw auto volledig in!

Full wrap van uw auto

XL Reklame is al jarenlang gespecialiseerd in het full wrappen van allerlei soorten wagens. Bij een full wrap wordt uw auto volledig ingepakt in folie. Hierbij bieden wij u de keuze uit drie verschillende technieken die elk hun eigen mogelijkheden bieden: een print wrap, colorwrap en special wrap.

 Autobelettering

Naast een carwrap biedt XL Reklame tevens de mogelijkheid om uw auto gedeeltelijk te voorzien van reclame door middel van autobelettering. Hierbij heeft u de keuze uit kleine, medium of grote belettering voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtauto’s. Wij luisteren graag naar uw ideeën om te bepalen welke techniek het beste aansluit bij uw wensen.

Print Wrap
Print Wrap
Color Wrap
Color Wrap
Special Wrap
Eco Wrap
OFFERTE
Voorwaarden
AANLEVEREN
Afspraken

Print Wrap

De print wrap is de meest gebruikte techniek voor het inpakken van wagens. U kiest zelf het ontwerp en ons ervaren montageteam zorgt vervolgens voor de uitvoering. De voordelen van een print wrap op een rij:

  • Wij meten uw auto nauwkeurig op
  • U ontvangt een grafische voorstelling van de wrap
  • Het ontwerp wordt geprint op speciale wrapfolie
  • Wij monteren de print wrap in ons eigen atelier

Color Wrap
De colorwrap is verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, waarmee wij uw auto in een handomdraai naar een andere kleur omtoveren. Wij werken hier met 3M – Avery en Oracalfolie, die uw auto nog eens extra beschermt.

Special Wrap
Zoals de naam het al zegt, wordt de special wrap uitgevoerd met een speciaal soort folie: namelijk met bepaalde structuren. Wij gebruiken hier het gamma van Grafityp, dat bijvoorbeeld mogelijkheden biedt voor een leder look of aluminium look.