Achterruit

De achterruit van uw wagen is één van de belangrijkste plaatsen die opgemerkt wordt in het verkeer. Bij een file is de achterruit langere tijd zichtbaar. Een doeltreffende boodschap is hierbij dus van groot belang. Wij bieden verschillende opties aan.

In de eerste plaats kan u kiezen voor een gewone belettering waarbij uw bedrijfsnaam of andere gegevens vermeld worden op de achterruit. Dit belemmert soms de zichtbaarheid voor de autobestuurder. Daarom bieden we een alternatief aan: contravision. Dit is een eenzijdige doorkijkfolie waardoor u langs binnen nog steeds door uw achterruit kan kijken. Hierbij wordt wel heel uw achterruit bestickerd.

Voor de belettering van uw achterruit kan u van A tot Z bij ons terecht. Zowel voor het ontwerp als voor de plaatsing hebben wij telkens een team professionals voor u klaarstaan. Daarnaast beschikken wij over een groot atelier met de ideale omstandigheden om uw achterruitbelettering tot een goed eind te volbrengen. De belettering kan ook bij u ter plaatse uitgevoerd worden, indien de juiste omstandigheden aanwezig zijn. Vraag alvast uw vrijblijvende offerte aan of contacteer ons als u nog vragen hebt.

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Autobelettering

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Soort voertuig: (*)

  IndienAnderVoertuig:

  Merk: (*)

  Model: (*)

  Kleur: (*)

  Nummerplaat: (*)

  Soort belettering: (*)

  Extra info: