Loading...

Wagenpark belettering

Home/Autobelettering/Wagenpark belettering
Wagenpark belettering 2018-04-03T12:41:46+00:00

Op zoek naar een wagenpark belettering op maat ?

XL Reklame is al jarenlang gespecialiseerd in wagenpark belettering van zowel grote als kleine wagenparken. Belettering van uw auto is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken en aandacht te trekken naar uw product, dienst of merk!

Van gedeeltelijke belettering tot een full wrap

Voor reclame belettering van wagenparken gebruiken wij de meest moderne druktechnieken, waarbij u de keuze heeft uit gedeeltelijke belettering of een full wrap. Met een printcapaciteit van 1000m2 per dag en een ervaren beletteringsteam kunnen wij snel en efficiënt te werk te gaan bij de belettering van voertuigen. We houden bovendien alles in eigen hand: van de layout tot de planning en de uiteindelijke uitvoering. Zo kunnen wij u het beste resultaat garanderen!

Wagenpark - Carwrap

Stappenplan voor belettering

Indien u interesse heeft in wagenpark belettering, doorloopt u bij XL Reklame de volgende stappen.

Offerte

Voor elke prijsvraag voor wagenparken, zal een offerte op maat gemaakt worden.

Ontwerp

Er wordt een ontwerp gemaakt voor het volledige wagenpark, zelf al zijn het 50 verschillende wagens, zoals de wagens van Sport Vlaanderen

Planning

Er wordt een planning opgemaakt, eventueel in samenspraak met de garage die de wagens levert.

Productie

We hebben diverse technieken in huis om alles te produceren, full color prints, trapfolie in kleur, snijfolie voor letters op wagens.
Alle materialen zijn op voorraad en alle wordt geprint, uitgesneden én gelamineerd in onze eigen atelier.
Enkel op die manier kunnen we lay-out, planning , productie en plaatsing op mekaar afstemmen.

Levering wagens

U kan ervoor kiezen om uw wagens zelf te brengen of  geleverd worden via de garage , wij regelen het transport met uw garage.
Op verzoek worden uw wagens ook door XL Reklame afgehaald en terug gebracht naar de door u gewenste locatie.

Belettering

Belettering van wagenparken gebeurt in onze eigen atelier, waar we een tiental wagens op hetzelfde ogenblik kunnen zetten.
Onze atelier is uitgerust met klimaatcontrole op ten allen tijden de juiste temperatuur te bereiken om een prima hechting te hebben van de lijm.
Op verzoek kunnen wagenparken ook op locatie beletterd worden, indien de omstandigheden in orde zijn om optimaal te kleven.

Offerte
Aanleveren
Afspraken
Voorwaarden