Wagenpark belettering

XL Reklame is al jarenlang specialist in wagenpark belettering, zowel grote als kleine parken. Belettering van uw wagen is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken en aandacht te trekken naar uw product, dienst of merk! Wagenpark belettering staat ook wel bekend onder de naam fleetmarketing. Zo is uw bedrijf steeds zichtbaar en vertegenwoordigd.

Van gedeeltelijke belettering tot een full wrap

Voor wagenpark belettering gebruiken wij de meest moderne druktechnieken, waarbij u de keuze heeft uit gedeeltelijke autobelettering of een full wrap. Ons ervaren beletteringsteam gaat snel en efficiënt te werk bij de belettering van uw wagens. We houden bovendien alles in eigen hand: van de lay-out tot de planning en de uiteindelijke uitvoering. Zo kunnen wij u het beste resultaat garanderen!

Wagenpark belettering RTV
Wagenpark belettering Brunel
Wagenpark belettering Ordina

Hoe gaat XL te werk?

Indien u interesse hebt in wagenpark belettering, doorloopt u verschillende stappen. Zo vraagt u in eerste instantie een offerte aan en deze zullen wij dan ook op maat maken en voorleggen aan u. Zodra de offerte is goedgekeurd, zullen onze grafische ontwerpers aan de slag gaan en een mooi ontwerp maken voor uw bedrijf. Dit hoeft niet hetzelfde te zijn voor al uw wagens. Zo hebben wij in het verleden al voor diverse bedrijven meer dan 50 verschillende wagens beletterd.

Als u akkoord gaat met het ontwerp, dan gaan we over naar de planning. Indien het gaat om nieuwe wagens, dan kan de planning ook opgesteld worden met de garages die de wagens aanlevert. Ten slotte vindt de belettering zelf plaats. Wij beschikken over een ruim atelier waar een tiental auto’s tegelijk binnen kunnen staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij u op locatie te komen beletteren indien de omstandigheden in verband met de temperatuur dit toelaten.

Het vervoer van de wagens kan in samenspraak gebeuren met de garage die de wagens aanlevert. Indien de wagens al bij u staan, kunnen wij deze ook zelf komen ophalen en terug komen afleveren. Een service van A tot Z op maat van de klant.

Recente realisaties wagenparken

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Autobelettering

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Soort voertuig: (*)

  IndienAnderVoertuig:

  Merk: (*)

  Model: (*)

  Kleur: (*)

  Nummerplaat: (*)

  Soort belettering: (*)

  Extra info: