XL Reklame is al jarenlang gespecialiseerd in wagenpark belettering van zowel grote als kleine wagenparken. Belettering van uw auto is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken en aandacht te trekken naar uw product, dienst of merk! Wagenpark belettering staat ook wel bekend onder de naam fleetmarketing. Zo is uw bedrijf steeds zichtbaar en vertegenwoordigd.

offerte
Wagenpark Belettering
Wagenpark Belettering_Brunel
Wagenpark Belettering_Primus Haacht

Van gedeeltelijke belettering tot een full wrap

Voor reclame belettering van wagenparken gebruiken wij de meest moderne druktechnieken, waarbij u de keuze heeft uit gedeeltelijke autobelettering of een full wrap. Met een printcapaciteit van 1000m2 per dag en een ervaren beletteringsteam kunnen wij snel en efficiënt te werk te gaan bij de belettering van uw voertuigen. We houden bovendien alles in eigen hand: van de lay-out tot de planning en de uiteindelijke uitvoering. Zo kunnen wij u het beste resultaat garanderen!

Hoe gaat XL te werk?

Indien u interesse heeft in wagenpark belettering, doorloopt u verschillende stappen. Zo vraagt u in eerste instantie een offerte aan en deze zullen wij dan ook op maat maken en voorleggen aan u. Eenmaal de offerte is goedgekeurd zullen onze grafische ontwerpers aan de slag gaan en een strak design maken voor uw bedrijf. Dit hoeft niet hetzelfde te zijn voor al uw wagens, zo hebben wij in het verleden al voor diverse bedrijven meer als 50 verschillende wagens bestickerd.

Als u akkoord gaat met het ontwerp gaan over naar de planning, deze kan ook opgesteld worden met de garage die de wagens aanlevert indien het gaat om nieuwe wagens. Ten slotte vindt de belettering zelf plaats. Zo vindt niet alleen de productie bij ons plaats maar ook het kleven van de stickers doen wij helemaal zelf. Wij beschikken over een ruim atelier waar een tiental auto’s tegelijk binnen kunnen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij u op locatie te komen indien de omstandigheden in verband met de temperatuur dit toelaten.

Het vervoer van de wagens kan ook in samenspraak met de garage die de wagens aanlevert gebeuren. Indien de wagens al bij u staan kunnen wij deze ook zelf komen ophalen en terug komen leveren. Een service van A tot Z op maat van de klant.

Wagenpark Belettering_Fix
Wagenpark Belettering_Base
Wagenpark Belettering_VTM
Offerte
Aanleveren
Afspraken
Voorwaarden