Autobelettering en -wrapping is onze grootste kracht en omvat meer dan de helft van onze dagelijkse activiteiten. 2 van onze medewerkers haalden al hun diploma car wrapping bij onze leverancier Avery Dennison, en nog enkelen volgen opleiding om dit ook te behalen. Oefening (en een opleiding met examen) baart kunst zo blijkt, want klanten blijven vertrouwen op XL Reklame voor het beletteren en wrappen van hun auto’s, wagenparken en andere voertuigen.

Zo ook Sanitair Fierens. Zij zijn al heel wat jaren trouwe klant bij XL Reklame en enkele jaren geleden namen we hun hele wagenpark onder handen. Ook voor het beletteren van hun nieuwe bestelwagen maken ze opnieuw gebruik van onze diensten. Fierens vroeg om een halve wrap in dezelfde lijn als de vorige voertuigen, zodat de bestelwagen in het geheel zou passen. Onze collega Marie ontwierp een elegant design en schakelde de gebundelde kracht en expertise van Koen en Christophe in voor de uitvoering. Slechts enkele uren later zag de bestelwagen er piekfijn uit en ’s anderendaags konden de collega’s van Fierens deze komen ophalen.

Deze ‘overnachting’ in ons atelier is van essentieel belang. Zo kunnen we de hechting van de folie garanderen. Nazorg voor je belettering of wrapping is minstens even belangrijk als de plaatsing zelf. De eerste 14 dagen mag de wagen niet naar de carwash en daarnaast is het gebruik van hogedrukreiniger op korte afstand af te raden.
Als je het onderhoud correct opvolgt, hebben onze folies een levensduur van 7 tot 12 jaar, afhankelijk van locatie op de wagen en de gekozen folie.

Meer info over het onderhouden van je belettering of wrapping vind je hier.
Wil je zelf je auto of bedrijfsvoertuig laten beletteren? Neem dan eens een kijkje op onze website of vraag een offerte aan voor een exacte prijs!

Beletteren-Fierens-2