Onlangs kregen we de vraag om de wagens van Autopartners te beletteren. Deze wagens zullen gebruikt worden voor het gloednieuwe programma op VTM, namelijk Huis Gemaakt.

Het programma is gemaakt onder het motto: ‘verbouw een huis en win een thuis’. Jonge koppels gaan hier zelf aan de slag. Ze hebben het niet altijd even makkelijk om hun eigen plekje te bouwen, bovendien staan er in Vlaanderen verschillende panden leeg die omgetoverd kunnen worden tot parels.

Bijgevolg waren we dus zeer enthousiast om enkele wagens hiervoor te beletteren. Autobelettering is immers één van onze specialiteiten. Onze beletteraars gingen meteen aan de slag. Voor de belettering van de wagens hebben we het logo van Autopartners gecombineerd met het logo van Renault, aangezien het gaat over de wagens Renault Captur en Renault Trafic.

Zowel bij Renault als bij Autopartners wordt er vaak gebruik gemaakt van de kleuren zwart en geel of wit en geel. Vandaar dat we deze op dezelfde wijze hebben doorgetrokken bij de belettering, afhankelijk van de kleur van de wagen.

Spreekt dit project je aan en wil je graag zelf jouw bedrijfswagen(s) laten beletteren? Twijfel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij begeleiden je stap voor stap door heel het proces!

XL Reklame - Belettering wagens Autopartners
XL Reklame - Belettering wagens Autopartners
XL Reklame - Belettering wagens Autopartners