Een autobelettering is een bijzonder rendabele manier van adverteren. Jaarlijks wordt jouw bedrijfswagen opgemerkt door duizenden potentiële klanten in het verkeer. Veel bedrijven investeren terecht in een professionele autobelettering of belettering van hun wagenpark. Bedrijfswagens die dagelijks op de baan gaan dienen als rijdende visitekaartjes. Maar wat bepaalt nu de prijs van een autobelettering?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een autobelettering bepalen:

1. De voorbereiding

Van zodra jouw (bedrijfs)wagen bij XL Reklame wordt binnen gebracht, zorgen we ervoor dat deze volledig ontvet wordt. Op die manier kunnen onze stickers veel beter hechten op het voertuig. De belettering gebeurt steeds in ons atelier met een constante temperatuur van 18°C om de optimale kleefkracht van de stickers te kunnen garanderen.

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een autobelettering bepalen:

2. De folie

Voor onze stickers maken we gebruik van het kwaliteitsmerk Avery Dennison. Met onze keuze voor dit merk werken we uitsluitend met de beste kleeffolies op de markt. Afhankelijk van het type folie geniet je van 7 tot 12 jaar garantie op kleefkracht en kleurvastheid.

3. De certificaten

XL Reklame is daarnaast ook Avery Dennison Specialist Converter en Installer. Onze beletteraars volgden hiervoor een opleiding bij Avery Dennison in Nederland. Na afloop van deze opleiding werden ze getest tijdens een examen dat bestond uit zeven verschillende proeven. Na deze test werden onze beletteraars beloond met twee sterren, het hoogst mogelijke niveau dat behaald kan worden.

Wat betekent dit nu juist voor jouw als klant?

Aangezien onze beletteraars gecertificeerd zijn, kunnen we jou garanderen dat zij steeds kwaliteitsvol werk afleveren. Daarnaast hebben we door de combinatie van beide certificaten een sterke en vrij unieke positie binnen de Belgische signmarkt. Mede daardoor kunnen we jou een door Avery ondersteunde garantie bieden op de vele beletteringsprojecten die we uitvoeren.

4. De afwerking

Van zodra de belettering klaar is, blijft de wagen nog één nacht in ons atelier staan. De stickers hechten op het voertuig tot 48 uur na het kleven, waarbij de eerste 24 uur cruciaal zijn. Jouw wagen kan dus de werkdag na de belettering afgehaald worden.

Deze vier factoren bepalen dus mee de prijs van een autobelettering. Bij XL Reklame betaal je de correcte prijs voor de kwaliteit die geleverd wordt.

Interesse in een belettering van jouw wagen(s)? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!