Binst Architecten staat al meer dan 45 jaar garant voor ervaring en expertise.
Jo Crepain startte de zaak in 1973 en sloeg in 2006 de handen in elkaar met Luc Binst, waarna deze uitgroeide tot een gevestigde waarde binnen het Antwerpse architectuur milieu en ver daarbuiten.
Met projecten als woonunits op de Graanmarkt in Antwerpen en het ontwerp van de nieuwe VRT gebouwen, weet Binst Architects uit te blinken /zich te bewijzen binnen elke bouw categorie.

 

Binst Architects’ grote plan

 

Voor het interieur van hun eigen kantoor kunnen zij op hun beurt rekenen op XL Reklame.
We kregen een vectorieel grondplan van Antwerpen aangeleverd, met daarop markeringen van de door hen uitgevoerde projecten.
Hun realisaties wilden ze graag in hun kantoor op de muur zien prijken.

De ideale oplossing  voor deze afbeelding is een AIRTEX oftewel naadloos behang, hiervoor planden we alvast 4 beletteraars in.

Er werd op voorhand een proefdruk gemaakt, zodat de kleur van de AIRTEX mooi zou overeen komen met de beige kleur van de muur. De stelling om aan de hoge plafonds te reiken werd opgebouwd en we konden aan de slag.

De maximum breedte van AIRTEX is 5 meter, deze print nam al gauw 7,5 meter in beslag, dus één naad is onvermijdelijk, maar wordt zo goed als onzichtbaar indien mooi tegen elkaar gezet. Geen probleem voor onze vakmensen!

Hieronder een korte blik op dit mooie project. Bedankt Binst Architects voor het vertrouwen! Wordt jouw kantoor ons volgend project?

Binst Architects