Sinds 2011 werkt Koen, ook wel bekend als Barra, bij XL Reklame als beletteraar. Hij heeft in de afgelopen 7 jaar aan heel wat verschillende projecten meegewerkt.

Hij koos voor de raambelettering van de interparking van Brussels Airport als zijn favoriet omdat het een heel erg mooi resultaat opleverde. Ook had hij een grote bijdrage aan deze realisatie. Samen met collega-beletteraar Christophe werkte hij gedurende 4 nachten aan dit grote project.

De luchthaven is geen evidente plaats om een belettering te realiseren en er zijn dagelijks duizenden mensen die komen en gaan. Daarom werd er gekozen om ’s nachts te werken.

De 500 vierkante meter grote visual van het vliegtuig dat de duivels in 2014 naar het WK in Brazilie bracht, was een echte blikvanger aan de vertrekhal van onze nationale luchthaven.

Niet alleen voor Koen, maar ook voor Lies, Dirk & Christophe was dit de favoriete realisatie van de afgelopen 25 jaar. Het was dan ook een heel uniek project waar iedereen van XL Reklame op één of andere manier bij betrokken was.

“Het was een zeer leuke tijd, de afgelopen 7 jaar! Nog nooit zo lang ergens gewerkt ;)”

Koen
NAAM

Koen Barra

FUNCTIE

Beletteraar

AANTAL JAREN IN DIENST

7 jaar