Rafaël werkt sinds oktober 2016 bij XL Reklame. Marketing en IT zijn z’n vakgebied.

Hij moest niet zo lang nadenken over zijn favoriete realisatie. Nog voor de oprichting van damesboetiek Taille Unique was Rafaël al nauw betrokken. Dit was dan ook een project dat er voor hem echt uitsprong.

Karla Hermans droomde altijd al van haar eigen damesboetiek. In juli 2017 opende ze de deuren van Taille Unique in Mechelen. Rafaël zorgde mee voor de visibiliteit van de winkel langs de Gentsesteenweg. Hij begeleidde het project van A tot Z.

Rafaël ontwierp het logo van Taille Unique en maakte naamkaartjes en cadeaubons. Ook zorgde hij mee voor de gevelletters die een echte blikvanger zijn. Tenslotte maakte hij een website voor Taille Unique om ook hun online visibiliteit te verbeteren. De communicatie verloopt altijd super vlot en mede daarom koos Rafaël dit project als zijn favoriet.

Rafaël vindt het altijd fijn om langs Taille Unique te passeren. Het was één van zijn eerste grote opdrachten en hij is zelf ook heel tevreden met het eindresultaat.

“Ik heb een heel boeiende en gevarieerde job. Elke dag is anders en er valt altijd wel iets te beleven. Er komt heel wat op je af, maar het geeft natuurlijk veel voldoening wanneer de klant tevreden is.”

Rafael
NAAM

Rafaël Campoli

FUNCTIE

Marketing & IT

AANTAL JAREN IN DIENST

2 jaar