De favoriete realisatie van Roxanne

Home/Favoriete realisatie, XL nieuws/De favoriete realisatie van Roxanne

Zo’n 12 jaar geleden begon Roxanne aan haar stage bij XL Reklame. Zowel Lies & Dirk als Roxanne waren hier heel enthousiast over… Zo begon ze op 1 augustus 2007 als orderbegeleider bij XL. Ze heeft altijd al deze functie gehad, maar deze is met de jaren natuurlijk al wel eens van inhoud gewijzigd. 

Aangezien Roxanne al 11 jaar bij XL werkt, is het niet zo evident om één favoriete realisatie te kiezen. Ze heeft in de afgelopen jaren al veel leuke projecten weten uitgevoerd worden waar ze telkens een bijdrage aan leverde.

De belettering van de autobus van Cannaerts is toch een “specialleke” voor haar. Ze zorgde voor het ontwerp van de bus en begeleidde het order. De autobus is voorzien van kantoor- en comfortfaciliteiten en verbindt elke werkdag de regio’s Antwerpen en Leuven met uw bedrijvenzone. Als orderbegeleider is het altijd leuk om orders of opmaken van begin tot einde op te volgen.

Roxanne vindt het fijn om haar digitaal ontwerp uiteindelijk als een (auto)belettering of product in ‘real life’ te zien. Nog leuker is het om één van deze wagens effectief te zien rondrijden. Dan denkt ze met veel trots “dit was mijn ontwerp”.

“Ik heb XL Reklame mee weten opgroeien van een kleiner familiebedrijf naar de professionele firma dat het nu is. Als ik terugblik, vind ik wel dat we een hecht team hebben dat goed samenwerkt.”

NAAM

Roxanne Crab

FUNCTIE

Orderbegeleider

AANTAL JAREN IN DIENST

11 jaar

By | 2018-11-13T13:52:22+00:00 augustus 23rd, 2018|Categories: Favoriete realisatie, XL nieuws|

Leave A Comment