XL Reklame is al meer als 25 jaar de specialist in het produceren van uw reclame. Maar daar stopt het nog niet. Wij zijn een full-service printbedrijf dat van A tot Z op maat van de klant werkt. Zo hebben wij onder meer een ervaren montageteam dat elke dag klaarstaat om u zo snel mogelijk verder te helpen. Daarnaast beschikken wij ook over een team van grafische ontwerpers die het design van uw reclame kunnen verzorgen indien u dit wenst.

offerte

Plaatsing door ervaren montageteam

XL beschikt over een professioneel montageteam met jaren ervaring in het plaatsen van uw reclame. Zo hebben wij beletteraars die instaan voor het kleven van stickers, folies en het wrappen van uw auto. Daarnaast hebben wij nog enkele handige vakmannen die specialist zijn in het plaatsen van reclameframes, gevelreclame en lichtreclame. Voor elk type reclame kunnen wij u dus helpen bij de plaatsing.

Wij hebben ook een groot atelier waar wij alle autobeletteringen en carwraps uitvoeren maar als het niet mogelijk is om met uw auto tot bij ons te komen kunnen wij de belettering ook bij u op locatie komen uitvoeren. In dat geval moet u er wel voor zorgen dat de belettering uitgevoerd kan worden in de juiste omstandigheden i.v.m. temperatuur en klimaat.

Grafisch ontwerp dat gezien zal worden

Ook als u zelf geen ontwerp kan maken voor uw reclame is XL Reklame de oplossing. Naast een montageteam beschikt XL namelijk ook over een team van grafische ontwerpers die elke dag klaarstaan om een fantastisch design te maken voor uw reclame. Hierdoor bent u er zeker van dat alle bestanden in orde zullen zijn en dat uw reclame werkelijk in het oog zal springen. Maar natuurlijk maken zij een ontwerp naar uw wensen en stuurt u bij waar nodig.

Nog vragen? Aarzel zeker niet om één van onze mensen te contacteren.

Plaatsing
Plaatsing
Plaatsing