Extra diensten

XL Reklame is al meer dan 25 jaar de specialist in het produceren van uw reclame. Maar daar stopt het niet. Wij zijn een full-service signbedrijf dat van A tot Z op maat van de klant werkt. Zo beschikken wij over een team van grafische vormgevers die het design van uw reclame kunnen verzorgen indien gewenst. Daarnaast hebben wij een ervaren montageteam dat elke dag klaarstaat om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Grafisch ontwerp dat gezien zal worden

Ons team van grafische vormgevers staat elke dag klaar om een fantastisch design te maken voor uw bedrijfsreclame. Hierdoor bent u er zeker van dat alle bestanden in orde zullen zijn en dat uw reclame in het oog zal springen. Het is vanzelfsprekend dat zij een ontwerp naar uw wensen maken en bijsturen waar nodig.

Plaatsing door ervaren montageteam

XL Reklame beschikt ook over een professioneel montageteam met jaren ervaring in het plaatsen van uw reclame. Zo hebben wij beletteraars die instaan voor het kleven van stickers, folies en het wrappen van uw auto. Daarnaast hebben wij nog enkele handige vakmannen die specialist zijn in het plaatsen van reclameframes, gevelreclame en lichtreclame. Voor elk type reclame kunnen wij u dus helpen bij de plaatsing.

Wij hebben een groot atelier waar wij alle autobeletteringen en carwraps uitvoeren. Als het niet mogelijk is om met uw auto tot bij ons te komen, dan kunnen wij de belettering ook bij u op locatie komen uitvoeren. In dat geval moet u er wel voor zorgen dat de belettering uitgevoerd kan worden in de juiste omstandigheden i.v.m. temperatuur en klimaat.

Nog vragen? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

Plaatsing_Lichtreclame
Plaatsing_Wrap
Plaatsing_Spandoek