Een nieuw decennium, een nieuwe bedrijfsstructuur voor XL Reklame, inclusief rebranding. Zo hadden wij, Lies Lauwers & Dirk Teughels, bestuurders van XL Reklame, het gepland.

Het Coronavirus besliste daar echter anders over en heeft helaas voor elk van ons een duidelijke impact. Maar we blijven niet bij de pakken zitten en lanceren nu onze nieuwe strategie, om u nog beter van dienst te zijn in deze uitzonderlijke tijden.

Zo wil XL Reklame zich voortaan nog meer richten op zijn kernactiviteiten en zich verder profileren als signbedrijf dat de visibiliteit van uw gebouw en wagenpark maximaliseert. Onze projectmatige aanpak begeleidt u hierbij van ontwerp tot realisatie. Met een ervaring in wrap én sign van meer dan 25 jaar, weet u dat u in goede handen bent!

Printworks

Onze printafdeling voor promotionele zaken, snelle prints en kleine orders wordt voortaan in een ander vennootschap ondergebracht, Printworks.

Printworks is sinds begin dit jaar actief en maakt deel uit van marketing- en communicatiebedrijf The Working Group. Aangezien ik, Dirk Teughels, medezaakvoerder ben van Printworks, zijn XL Reklame en Printworks nauw met elkaar verbonden. Een klein, flexibel team staat bij Printworks voor u klaar om u te voorzien van prints op harde materialen, karton alsook alle soorten promomaterialen.

Korting in de webshop

Printworks garandeert u uiterst korte levertermijnen. Als u nu registreert, krijgt u 2% korting in de webshop van Printworks. Ga snel naar www.printworks.be en bereken zelf uw prijs.

Voor meer informatie of vragen kan u mij altijd contacteren via dirk@xlreklame.be

Tot binnenkort bij XL Reklame of Printworks 

Vriendelijke groeten,
Lies Lauwers & Dirk Teughels