Etalagebelettering Eindejaarsfeesten

Met Kerstmis en Nieuwjaar in zicht is het moment aangebroken om onze etalagebeletteringen nog eens in de kijker te zetten. Een bestickering op uw gevel kan een ideale manier zijn om klanten binnen te lokken en op te vallen ten opzichte van andere handelaars.

Dankzij onze grafische afdeling is een sticker niet zomaar een sticker. Door een combinatie van verschillende materialen en een origineel design springt jouw zaak er makkelijk tussenuit. Zet acties in de kijker voor potentiële klanten of creëer gewoon een gezellige sfeer voor voorbijgangers.

Het is bij een bestickering van uw etalage mogelijk om te werken met enkele kleinere accenten, alsook een contravision waarbij de volledige etalage wordt dicht gekleefd. Een contravision zorgt ervoor dat u aan de buitenzijde niet naar binnen kan kijken, aan de binnenzijde blijft het zicht naar buiten toe bewaard. Er bestaan van deze folie zowel een tijdelijke als een permanentere optie.

Nu we toch over verschillende soorten stickers bezig zijn: zetten we ook graag onze nieuwste sticker in de kijker met een holografisch uitzicht. Wij noemen hem alvast graag onze regenboogfolie. Folies in goud en zilver zijn ook nog steeds een prachtige klassieker. De combinaties zijn oneindig en wij inspireren u graag. Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij werken steeds op maat en staan bekend voor zorgeloze projecten van ontwerp tot plaatsing.

 

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

 
Offerte - Eindejaar

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)