Begin dit jaar richtte onze zaakvoerder Dirk samen met enkele andere collega’s uit de sector een Belgische tak van Fespa op. Fespa is een internationale organisatie die instaat voor de belangen van de print- en signindustrie.

Fespa On Tour

Op donderdag 1 oktober 2020 werd Fespa On Tour georganiseerd bij XL Reklame voor de Antwerpse signmakers en printbedrijven. We brachten enkele collega’s samen om de Fespa werking voor te stellen. 11 bedrijven, 4 leveranciers en 3 Fespa founders, allemaal actief in de print- of signindustrie, waren aanwezig op dit coronaproof evenement.

Dirk is ambassadeur sign van Fespa en ook verantwoordelijke voor de ledenwerving in provincie Antwerpen. De showroom van XL Reklame was dus de ideale locatie om Fespa On Tour te laten doorgaan.

Tour de Table

We deden een tour de table waarbij elke aanwezige aan het woord kwam en antwoord gaf op volgende vragen:

  • Wie ben je en wat doet jouw bedrijf?
  • Hoe beleeft jouw bedrijf corona?
  • Wat verwacht je van Fespa?

Het waren heel open gesprekken waarbij iedereen zijn ervaringen en verwachtingen kon delen. De aanwezigen konden daarnaast genieten van een hapje en een Mechels drankje. Als Mechelaar serveren we natuurlijk graag een Gouden Carolus. Onze gasten waren aangenaam verrast door het Mechels bier. Het was een geslaagde avond!