Mensen die hun auto graag van kleur zien veranderen, zijn altijd welkom bij XL Reklame. Met een full wrap in een kleur naar keuze, wordt je auto door onze wrappers volledig getransformeerd.
Het hoeft echter niet altijd een kleurwijziging te zijn. Vanuit een garage in Mechelen kwam de vraag of we deze gloednieuwe Polestar konden voorzien van een matzwarte laag, zodat de garage deze zo kon aanbieden aan zijn klanten. Het antwoord? Zeker en vast!

Polestar is een relatief nieuw merk op de automarkt, maar niet te onderschatten! Hun visie focust op duurzaam en ecologisch rijden waarbij design en rijcomfort niet uit het oog worden verloren. De eerste auto van Polestar was een hybride model, waar de Polestar 2 nu volledig elektrisch rijdt. Je kan deze auto enkel online bestellen, wat in lijn ligt met hun digitale mindset.

Hoe verloopt zo’n wrapping of bestickering juist?

Door middel van samenwerkingen met diverse garages, kunnen zij deze kleurenwaaier ook aanbieden aan hun klanten. Een bepaalde kleur die niet meer beschikbaar is, is niet langer een probleem! De vertragingen in de autosector worden zo opgevangen en minder problematisch.
Anderzijds vragen zowel bedrijven als particulieren offertes aan via onze offertemodule op de site of via mail.

We zitten dan samen rond de tafel om te bespreken wat jouw wensen zijn en matchen deze met onze mogelijkheden en een prijsofferte op maat. Van een klein logo op de portieren tot een volledige wrapping, alles is mogelijk en vragen staat vrij.
We zijn verdeler van wrapfolies van Avery Dennison, 3M, Oracal & Grafityp en hebben zodus een groot assortiment aan kleuren, metaallooks en afwerkingen. Zo kunnen wij de klant altijd een passende oplossing bieden voor zijn vraag.

Na het finaliseren van de wrapping of bestickering, blijft het voertuig nog een nacht in ons atelier staan, om de hechting van de folie te garanderen.

Wil jij je auto, bestelwagen, elektrische step, brommer, fiets, … ook in een nieuw jasje steken? Vraag hieronder een offerte aan!

 

 

Polestar-mat-3