Honderd kaarsjes en een gigantische sticker voor Autobussen Cannaerts

XL Reklame

Busje komt zo, busje komt zo!

Je wagenpark rebranden? Of een speciale gelegenheid vieren? In ons atelier zijn we wel fan van GROTE projecten. Elke dag rijden wagens van alle kleuren en maten in en uit ons atelier. Dat puzzelwerk is geen probleem voor ons, en soms houden we zelfs van wat extra uitdaging…

Een grote sticker, en 100 jaar op de teller

Vorige week maakten we plaats voor drie kanjers van Cannaerts, want die hebben dit jaar iets te vieren. Autobussen Cannaerts werd opgericht in 1924. De vooroorlogse busmaatschappij startte hun avontuur met een Ford type T en een reis naar de Ardennen met de Mechelse Bakkersbond. Zo’n oude Ford had toen slechts 17 plaatsen, wat natuurlijk iets gemakkelijker bij XL Reklame had kunnen binnenrijden. 

Sindsdien heeft Cannaerts ontelbare kilometers en onnoemelijk veel fantastische avonturen achter de rug. In 2003 kozen ze dan ook voor hun befaamde walvis als vast logo. Deze blauwe reus staat symbool voor veiligheid en traditie. En tradities mogen gevierd worden. Daarom krijgt het Cannaerts logo dit jaar een nieuw jasje, en dat mag in’t groot en in’t vet op de bussen komen. 

Een taak op ons lijf geschreven (er staat niet voor niets ‘XL’ in onze naam). Drie bussen kwamen tot bij ons en reden vlotjes ons atelier in. Verder dit jaar voorzien wij nog meer Cannaerts bussen van hun walvis in feestkostuum!

Meer lezen van XL Reklame

Volg mee op al onze socials

Geen enkel nieuws

missen en

op de hoogte blijven

van onze promo’s?