Indoor reclame is minstens even belangrijk als outdoor reclame. XL Reklame biedt daarom verschillende mogelijkheden om het interieur op kantoor, in uw handels- of horecazaak er als nieuw te laten uitzien. Zo hebben we raamfolies, indoorfolies, textielframes, stickers en nog veel meer om uw indoor reclame te verzorgen. Neem alvast een kijkje wat uw mogelijkheden zijn en aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen.

offerte
Indoor Reclame - Printerieur
Printerieur
Indoor Reclame - Textielframe
Textielframe
Indoor Reclame - Squid
Raamfolie
Indoor Reclame - Indoor Folies
Indoor folies

Een aangename werkomgeving voor hogere productiviteit

Door gebruik te maken van de juiste indoor reclame kan u het interieur van uw bedrijf omtoveren tot een aangename werkomgeving. Daarbij weet iedereen dat een aangename werkomgeving alleen maar tot positieve gevolgen leidt. Zo gaat de sfeer op de werkvloer verbeteren en zal de productiviteit stijgen. XL Reklame kan u hierbij helpen en heeft de perfecte oplossing in huis om van uw interieur de perfecte werkomgeving te maken. Daarom bieden wij een ruim assortiment folies en stickers aan die zowel geschikt zijn voor een stijlvol, strak design maar ook ideaal kunnen zijn om uw interieur speelser te maken. Bij vragen kan u steeds beroep doen op ons vrijblijvend advies of kom eens langs in ons atelier en ervaar zelf de mogelijkheden.

Indoor reclame als stimulatie voor uw klanten

Naast hogere productiviteit is indoor reclame ook ideaal om de perfecte sfeer te creëren voor uw klanten. Een aangename winkelomgeving zorgt ervoor dat klanten in een betere gemoedstoestand zullen verkeren. Dit positieve gevoel zal zich omzetten in aankopen. Daarnaast zullen ze ook een completere winkelervaring beleven en sneller geneigd zijn om terug te komen naar uw winkel.

Ook de functionaliteit is belangrijk

Indoor reclame hoeft niet enkel decoratief te zijn maar kan ook puur functioneel zijn. Zo denken we aan raamfolies die voor meer privacy zorgen op kantoor zoals squid en zandstraalfolie. Daarnaast kunnen stickers ook gebruikt worden als wegwijzers in uw winkel om uw klanten te helpen. Indoor reclame kan dus gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Vraag daarom alvast uw vrijblijvende offerte aan of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Indoor Reclame - Squid_Coal
Indoor Reclame - Airtex
Indoor Reclame - Muursticker
Offerte
Voorwaarden
Aanleveren
Afspraken

XL Reklame werkt met een team van 19 medewerkers, waarvan er een aantal gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van uw indoor reclame. Uiteraard staan er ook een aantal ervaren beletteraars ter beschikking die geschikt zijn om alles professioneel te plaatsen.