Indoor reclame

Een mooi aangeklede werkplek wordt vandaag de dag steeds belangrijker. XL Reklame biedt verschillende mogelijkheden om het interieur op kantoor of in uw handels- of horecazaak er als nieuw te laten uitzien. Zo hebben we prints voor het interieur, textielframes, raamfolies en nog veel meer om uw indoor reclame te verzorgen. Bekijk alvast wat de mogelijkheden zijn en aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen.

Een aangename werkomgeving voor hogere productiviteit

Door gebruik te maken van de juiste indoor reclame, kan u het interieur van uw bedrijf omtoveren tot een aangename werkomgeving. Dit zorgt voor heel wat voordelen. Zo zal de sfeer op de werkvloer verbeteren en zal de productiviteit stijgen. XL Reklame biedt een ruim assortiment folies en stickers aan die zowel geschikt zijn voor een stijlvol, strak design alsook voor een speelser interieur.

Indoor reclame als stimulatie voor uw klanten

Naast een verhoogde productiviteit, is indoor reclame ook ideaal om de geschikte sfeer te creëren voor uw klanten. Een aangename winkelomgeving zorgt voor gelukkigere klanten. Dit positief gevoel zal zich omzetten in aankopen. Daarnaast zullen ze ook een completere winkelervaring beleven en sneller geneigd zijn om terug te komen naar uw winkel.

Ook de functionaliteit is belangrijk

Indoor reclame hoeft niet enkel decoratief te zijn, maar kan ook puur functioneel zijn. Zo denken we aan raamfolies die voor meer privacy zorgen op kantoor zoals bijvoorbeeld squid en zandstraalfolie. Daarnaast kunnen stickers gebruikt worden als wegwijzers in uw winkel om klanten te helpen. Indoor reclame kan dus gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Bij vragen kan u steeds beroep doen op ons vrijblijvend advies. U kan ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden zelf te ervaren.

Recente realisaties indoor reclame

Plaatsing textielframes BouwArt

Plaatsing textielframes BouwArt

Onlangs kregen we de vraag om een garage te voorzien van twee textielframes met LED verlichting. Dit project was iets specialer aangezien het ging over uitzonderlijk grote frames, ze waren namelijk 8 meter breed en 2 meter hoog. Een textielframe is een aluminium frame...

Vernieuwing keuken met Cover Styl’

Vernieuwing keuken met Cover Styl’

Naast het wrappen en beletteren van wagens is het voor ons ook geen probleem om jouw interieur in een nieuw jasje te steken. Zo hebben we recent gezorgd voor een volledige opknapbeurt van een keuken. Dit hebben we gedaan door de kasten te wrappen met witte Cover Styl'...

Offerte 

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte Indoor

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)