Cover Styl’

Cover Styl’ folie is een nieuwe manier om uw huisstijl via uw interieur te communiceren, zowel bij een opknapbeurt als bij nieuwbouw. Deze folie is slijtvast en door onze ervaren monteurs aan te brengen op oud of nieuw materiaal. Geef uw interieur een tweede leven en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Ontdek hieronder alle mogelijkheden en contacteer ons gerust indien u nog vragen hebt.

Cover Styl' - Voor & Na
Cover Styl' - Voor & Na

Goedkope renovatie

Door het gebruik van Cover Styl’ krijgt heel uw interieur een nieuwe look zonder veel geld te moeten uitgeven aan een renovatie. Deze folie is verkrijgbaar in maar liefst 500 verschillende soorten hout, metaal, leder, natuursteen, glitter, marmer, textiel of een simpele effen kleur. Deze vorm van beletteren wordt ook aanzien als een vorm van duurzaam ondernemen omdat u dankzij deze folie uw oud meubilair helemaal tot nieuw maakt waardoor u het weer voor minstens 10 jaar kan gebruiken. Daarnaast is het ook een goede zaak voor uzelf, zo is deze folie tot wel 70% goedkoper dan een normale renovatie.

Cover Styl' - Marmer
Cover Styl' - Leder
Printerieur - Cover Styl'

Ruim toepassingsgebied voor professionals

Cover Styl’ kan ter plekke aangebracht worden op plafonds, meubilair, in lobby’s en liften, op scheidingswanden en tegen muren. Er hoeft bovendien niets afgebroken te worden. Uw interieur wordt dus in het nieuw gestoken aan een lage kostprijs en op een korte termijn. De permanente vinyl heeft een levensduur van maar liefst 10 jaar en is daarom zeer geschikt voor hotels, bedrijven of horecazaken die hun interieur willen vernieuwen zonder veel geld te moeten uitgeven. Renoveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast is het ook eenvoudig  te onderhouden en brandbestendig.

Kiezen voor XL Reklame

XL Reklame is erkend plaatser van Cover Styl’ folie en gecertificeerd om uw interieur onder handen te nemen. Onze vakmannen zijn professionals met de vereiste kennis om deze folie op de juiste manier aan te brengen. Indien u nog vragen hebt over het product, dan mag u contact opnemen of vraag alvast uw vrijblijvende offerte aan.

Vergeet de klassieke renovatie

Offerte 

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Printerieu

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Extra info: (*)