Lichtgevende plafondpanelen

Lichtgevende plafondpanelen bieden dankzij ledpanelen de geschikte oplossing voor het tekort aan daglicht. Ideaal voor een ruimte met weinig of geen ramen. De ultradunne ledpanelen zorgen voor een unieke daglichtbeleving. Hierdoor lijkt het alsof u door een levensecht venster kijkt. Dankzij het gebruik creëert u een maximale sfeerbeleving en dit met een beeld naar keuze.

Voordelen

Lichtgevende plafondpanelen hebben een positieve invloed op het onderscheidend vermogen van uw bedrijf, de klantbeleving, de productiviteit en gemoedstoestand van medewerkers, de toename van energie en de stressreductie. Zoals u kan zien, bieden lichtgevende plafondpanelen een hele reeks voordelen.

plafondpanelen
plafondpanelen

Formaten en installatie

De panelen zijn standaard te verkrijgen in de systeemplafond formaten 60cmx60cm, 60cmx120cm en 120cmx120cm.

De ultradunne ledpanelen passen in elk systeemplafond. Daarnaast kunnen deze ledpanelen eenvoudig geïnstalleerd worden. De huidige tegel wordt vervangen door een paneel en de stroom wordt aangesloten. Bovendien is het gemakkelijk om te variëren met de panelen en deze regelmatig aan te passen, bijvoorbeeld aan het seizoen.

Toepassingsgebied

Lichtgevende plafondpanelen kunnen toegepast worden in reeds bestaande systeemplafonds. De panelen creëren een sfeervolle omgeving en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Denk maar aan scholen, sportinstellingen, zorginstellingen, retail en horeca, bedrijven…

In wachtruimtes zorgen de lichtgevende plafondpanelen voor sfeercreatie en afleiding. Dit maakt het wachten aangenamer. Dankzij de panelen haalt u het buitengevoel naar binnen. Hierdoor kan er een inspirerende werkomgeving gecreëerd worden.

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Printerieur

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Extra info: (*)