Machinepark - Durst

Dürst RHO P10

Het nieuwe paradepaardje van ons machinepark. Drukt zowel rechtstreeks op harde materialen (Dibond, PVC, kanaalplaat, displaykarton,…) als roll-to-roll (op spandoek, synaps,…) aan een snelheid tot 100m² per uur.
Snelheid gekoppeld aan een prachtig drukresultaat op de meest uiteenlopende soorten materiaal. Ook witte inkt is mogelijk op flexibele en harde materialen.

HP370 – Latex printers

Met de nieuwste generatie Latex inkten kunnen we scherp printen en deze inkt is naast milieuvriendelijk ook meteen droog.
We hebben twee dezelfde toestellen in ons machinepark, zodat we flexibeler zijn en veel materialen aankunnen, maar ook grote opdrachten vlug kunnen printen. De HP toestellen zijn uitgerust met speciale inkt, die zorgt voor de garantie op de meeste Avery producten.

Machinepark - HP Latex
Machinepark - Zund

ZÜND G3

Sinds januari 2009 beschikken we over een snij- en freestafel.
De ZÜND G3 laat ons toe om diverse printopdrachten nog beter en sneller af te werken.
Harde of zachte materialen worden uitgefreesd of gesneden in elke gewenste vorm. Het ideale toestel om in te zetten voor maatwerk.

Rolls Roller

De Rolls Roller is een applicatietafel om snel en goed zelfklevende materialen aan te brengen op reclameborden.

Machinepark Rolls Roller
Snijplotters - XL Reklame

Afwerkingstoestellen

In onze productie-atelier staan diverse toestellen om de prints en folies af te werken. Laminator, applicator, ringenmachine, snijplotters,… XL werkt alles af in eigen huis om een vlotte productie te garanderen.