Textieldoeken vormen het perfecte marketinginstrument wanneer je een bepaalde sfeer wil creëren in je winkel of showroom, maar toch regelmatig van boodschap wil veranderen. De mogelijkheden voor bedrukking zijn eindeloos. Wanneer eenmaal het canvas correct ophangt, verloopt het wisselen van de textieldoeken bijzonder eenvoudig.

Binnen en buiten 

De grafische mogelijkheden voor textieldoeken zijn vrijwel eindeloos. Ook voor de afmetingen heb je een ruime keuze. Bovendien kan je textieldoeken niet alleen binnen maar ook buiten gebruiken. Daarmee zijn textieldoeken ook een mooi alternatief voor de gekende spandoeken.

Regelmatig van boodschap wisselen 

Het grote voordeel van textieldoeken is de mogelijkheid om deze regelmatig te wisselen. Zo kan je bijvoorbeeld om de paar maanden een nieuw doek laten ontwerpen en printen. Textieldoeken zijn daarom ideaal voor wisselende acties en promoties of om gericht in te spelen op de seizoenen. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde doeken te hergebruiken. Denk daarbij aan textieldoeken met jaarlijks weerkerende boodschappen over Moederdag, Prettige Feestdagen,… 

Textieldoek zelf wisselen 

Bij kleinere kaders is het bovendien mogelijk om het doek zelf te verwisselen. Verschillende winkels werken op die manier met ons samen. Wij hebben bij de start van de samenwerking alles opgemeten, de kader ter plaatse aan de muur bevestigd en het eerste doek geplaatst.

Wanneer de winkeleigenaar een nieuw doek wilt, bezorgt hij ons alle informatie voor het ontwerp. Na goedkeuring van ons voorstel printen wij het doek en leveren we deze ter plaatse af. De winkeleigenaar kan zelf eenvoudig het textieldoek wisselen. Op die manier communiceert de winkel zeer gericht en aansprekend naar zijn klanten aan zeer interessante prijzen. 

Meer weten over de mogelijkheden van textieldoeken? Contacteer de productspecialisten van XL Reklame. 

We hebben de mogelijkheden gebundeld op onze pagina’s voor zowel in- als outdoor textielframes.

Indoor Textielframe
Outdoor Textielframe
United Brands Wijnegem_Textieldoek