Het Italiaanse automerk Lancia ontwikkelde de Lancia Delta 2 in 1993, de eerste versie dateerde al van 1979. Het merk zette niet enkel in op personenwagens, maar mikte ook op het racing circuit en met succes. Gesponsord door Martini en Michelin rijden ze zich meerdere keren naar een podiumplaats.

 
Onze klant schafte zich recent dit racemodel aan en droomde hardop van deze legendarische Martini-wrap. De rest is geschiedenis. Hij stapte bij ons binnen met enkele foto’s en het dromen kon beginnen. Grafische collega Marie maakte de foto volledig na en de klant zelf kon de juiste kleuren komen kiezen uit onze kleurenwaaiers. Tevreden van de proefdruk, die een perfect beeld van het eindresultaat geeft, kan alles naar de printafdeling.
 
Iedereen was direct enthousiast, maar het was beletteraar Koen die het mocht waarmaken. Er werden stickers nagemaakt, onder andere het retro ‘Michelin-mannetje’ en stickers van het merk zelf én er werd gewerkt met gouden plotfolie. Dit laatste om de Martini-stickers een gouden rand te geven. Oog voor detail was cruciaal, minutieuze positionering een must, maar geen enkel probleem! Het resultaat is dan ook identiek aan de foto’s.
Onze tevreden klant was meer dan enthousiast!
 
Of hoe je bij ons kan binnen lopen met een paar foto’s en buiten rijdt met de wrap van je dromen.
Martini wrap
Martini Wrap
Martini wrap
Martini wrap