Over meer dan 200 jaar ervaring beschikken én toch nog een jong en dynamisch team in huis hebben. XL Reklame beschikt met een team van twintig medewerkers over de ideale mix van jeugdig enthousiasme en gedegen ervaring. Het belang van deze ideale combinatie voor uw reclameopdracht verklaren we nader.

XL Reklame bestaat inmiddels vijfentwintig jaar. Talrijke medewerkers hebben al heel wat jaren bij de firma op de teller. Daarnaast hebben we ook medewerkers die al actief waren in de reclamesector vooraleer ze bij ons terecht kwamen.

In alle bedrijfstakken

Deze ervaring zit netjes verspreid over alle bedrijfstakken. Dat is van groot belang voor een onderneming die op alle vlakken maatwerk wilt bieden, ook voor de complexe en meest uitdagende projecten.

De perfecte mix

Zowel voor het opmeten ter plaatse, het opstellen van een offerte, de calculatie, de ordervoorbereiding, het grafisch design, het printen als de effectieve plaatsing hebben we medewerkers in huis met meer dan tien jaar ervaring. Deze mensen hebben elke denkbare situatie al wel meegemaakt.

Deze ervaren medewerkers worden ondersteund door jeugdige collega’s, die zo de nodige kennis vergaren van de besten in het vak.

Ideale schaalgrootte

De huidige schaalgrootte van XL Reklame biedt een dubbel voordeel. Met ons team van twintig medewerkers zijn we geen mastodont waar weinig ruimte bestaat voor flexibiliteit en maatwerk. Toch beschikken we over voldoende capaciteit om ook grotere en uitgebreide opdrachten op een korte termijn tot een goed einde te brengen.

Meer weten over de mogelijkheden van XL Reklame voor uw reclameproject? Contacteer ons voor meer informatie.

TeamXL - meer dan 200 jaar ervaring