Nieuwe race? Nieuwe wrap!

Feryn Dakar Sport is back in business! En terugkomen doen ze met een nieuwe look: een carwrap om “U” tegen te zeggen, met zorg gezet door ons XL-wrapteam.

Met deze blitse Toyota Hilux trotseert het team van Feryn Dakar Sport binnenkort de gure zandvlaktes van de Africa Eco Race. Bestickerd door XL Reklame, doorkruisen ze in deze cross-country rally maar liefst 2 continenten. 

Op vrijdag 17 november werd tijdens de beurs Interclassics het team voorgesteld, wat hand in hand ging met het onthullen van de nieuwe look van de rallywagen. Dat zorgde voor veel blije gezichten, bij Feryn en ook hier bij XL Reklame. 

Onthulling van de nieuwe carwrap door Koen Wauters

Een échte racewagen verdient een écht stijlvolle carwrap

Een sterk team van 22 man zorgt ervoor dat wel vier Feryn wagens zullen verschijnen aan de start van de Africa Eco Race. Die start is dit jaar in Monaco op 30 december. Vanuit Frankrijk rijden ze door naar Marokko. Vervolgens racen ze zuidwaarts door Mauritanië, om zo uiteindelijk (en hopelijk) op 14 januari te finishen in Senegal.

Het team is tevreden met de nieuwe carwrap van hun rallywagens

Een trouw lid van het Feryn Dakar team is de jullie-waarschijnlijk-bekende Koen Wauters.

“De Africa Eco Race stond aanvankelijk niet op het programma… tot de nieuwe wagens geleverd werden,” aldus Koen.

“Deze Hilux is in niets te vergelijken met onze vorige Toyota. Een betere chassis, betere banden, betere ophanging, betere motor: dit is een échte racewagen.”

Bij deze “échte” racewagen hoort uiteraard ook een ECHT stijlvolle look.

 

Bekijk hier hoe ons team Feryn’s Toyota in sneltempo voorzag van een nieuwe look!

Wij hier bij XL Reklame wensen hen alvast veel plezier en succes!

 

Geïnspireerd door de blitse nieuwe look van Feryn? Neem dan een kijkje hier op onze website, en ontdek wat onze wrapspecialisten kunnen betekenen voor jouw bedrijf!