Lingerie Femina in winkelstraat “Den Bruul” heeft nog maar weinig introductie nodig in Groot-Mechelen. De bijna 100-jarige winkel werd vorig jaar na 28 jaar door Ann Nelissen overgelaten aan ‘onze’ Lies Lauwers, tot dan 27 jaar lang mede-zaakvoerder van ondergetekende.

Veel wou Lies niet veranderen aan het uitzicht van de gevel van haar nieuwe uitdaging, maar wat opfrissing was wel aan de orde. Na een grondige verfbeurt kwamen de raamlijsten aan bod, deze wrapten we in het mat zwart. Een hele nieuwe look, zonder nieuwe ramen te moeten plaatsen! Ook de gevelletters werden vervangen, het nieuwe logo kwam in het blinkend zwart deze keer, afgewerkt met een gouden touch. Geen drukke kleuren, maar sober, stijlvol en tijdloos.

Hebt u ook zin in – of nood aan –  een opfrisbeurt van de gevel van uw pand? Wij wrappen uw ramen met matte of blinkende folie, in alle mogelijk denkbare kleuren en ook met gevelletters kan u alle kanten uit, groot, klein, blinkend, mat, al of niet verlicht, voor ieders portemonnee is er een oplossing, vakkundig en met liefde geplaatst door… inderdaad!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Femina-voor
Femina-na