Het gemeentebestuur van Bonheiden startte een tijd geleden een project op om hun openbare nutskasten wat op te vrolijken. Door middel van een wedstrijd werd creatief Bonheiden uitgedaagd om deze grijze kasten van een nieuw jasje te voorzien, en met succes.

18 kasten wil zeggen 18 winnaars met de meest uiteenlopende ontwerpen: klassieke tekeningen, natuurbeelden, abstracte ontwerpen… En wie kan deze kunstwerken het beste drukklaar zetten, printen, snijden en plaatsen? Inderdaad!

Op twee dagen tijd zorgde XL voor de belettering van deze nutskasten. Grafisch orderbegeleider Marie verzorgde de opmaak, na goedkeuring van de gemeente werden ze geprint en tot slot door onze beletteraars aangebracht. En zo toverden we de saaie nutskasten om tot echte kunstkasten!

Ondertussen is de gemeente Diksmuide al aan z’n tweede fase toe en hebben andere steden ook al een aanvraag ingediend. Welke gemeente wil ook?

En zo wordt maar weer eens duidelijk dat we vrijwel alles van een belettering kunnen voorzien. Wil jij met jouw project ook in de kijker staan? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

 

Nutskasten-2
Nutskasten-3
Nutskasten-6