Outdoor textielframe

Naast de textielframes voor indoor gebruik bieden wij ook een textielframe aan voor outdoor gebruik. Hierdoor is het mogelijk om eindeloos te variëren met één en hetzelfde frame. Daarom bieden wij met dit revolutionaire textielframe de ideale oplossing om op een betaalbare manier steeds van look te veranderen. Dit kan handig zijn om tijdelijke promotiecampagnes steeds te kunnen communiceren naar uw klanten toe. Daarnaast is het ook geschikt voor langdurig gebruik. Zo kan het ook dienen als drager van uw huisstijl aan uw gevel of op een andere zichtbare plaats outdoor.

Mooier, slimmer en sneller

Wij hebben diverse textielframes voor indoor gebruik maar vanaf nu dus ook een revolutionair frame voor outdoor gebruik. Dit frame is een outdoor textielframe dat het mogelijk maakt om op een snelle manier van textieldoek te kunnen veranderen en dat beschikbaar is in verschillende formaten met maximale afmetingen van 6 op 4 meter. Het frame werkt met stelschroeven waardoor het heel makkelijk is om uw textieldoek te veranderen. Hierdoor is het frame het snelste doekspansysteem ter wereld. Verder gebruiken wij het theater doek voor dit textielframe, dit is een niet doorschijnend doek ideaal voor outdoor toepassingen. Het frame zorgt ook voor een optimale zichtbaarheid door geen gebruik te maken van ringen of zomen. Zo heeft het de uitstraling van een reclamebord maar de functionaliteit van een spandoek. Daarbij is het ook heel stevig waardoor het stormbestendig is en omdat het spansysteem onzichtbaar verwerkt zit moedigt het niet aan tot vandalisme.

Waarom gebruik maken van een textielframe?

Een outdoor textielframe maakt het mogelijk om snel van look te kunnen veranderen. U moet slecht één keer investeren in een frame om daarna eindeloos van textieldoek te kunnen veranderen. De textieldoeken zijn ideaal om tijdelijke promotieacties te communiceren of om campagne te voeren. Daarnaast is het ook mogelijk om langer eenzelfde doek te gebruiken als drager van uw huisstijl op een zichtbare plaats aan uw gevel of parking.

Kiezen voor XL

XL Reklame werkt op maat van de klant van opmeting tot plaatsing. Al onze mensen zijn professionals met jaren ervaring die zonder probleem het frame kunnen plaatsen. U kan ook beroep doen op onze ontwerpers die een mooi design kunnen maken voor uw textieldoek. Vraag daarom alvast uw vrijblijvende offerte aan of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte Textielframe

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)