Loading...

Outdoor textielframes

Home/Outdoor reclame/Outdoor textielframes
Outdoor textielframes 2018-10-15T08:16:07+00:00

Eindeloos variëren met één en hetzelfde frame is perfect mogelijk met onze outdoor textielframes.

OFFERTE

T-Flex 70 Outdoor

T-Flex 70 Outdoor is speciaal ontwikkeld voor het toepassen van geprint textiel in buitenreclame projecten toegepast (in plaats van PVC).

Het innovatieve spansysteem bestaat uit slechts 2 profielen; het spanraam en een afdekprofiel. Dit afdekprofiel kan m.b.v. “verende schroeven” worden geopend en gesloten waardoor het peesdoek min of meer zit opgesloten in het systeem. Door het losdraaien van de schroeven veert het afdekprofiel open waardoor het doek snel en eenvoudig kan worden verwisseld, In gesloten toestand kan het doek niet worden weggenomen of uitwaaien.

Outdoor textielframe

Een outdoor textielframe is een esthetisch aantrekkelijk product als alternatief voor de traditionele buizenframes. Met een doek voorzien van de juiste print bereikt u meteen uw doel: voorbijgangers vermaken, informeren of tot actie aanzetten. Dat kan een onderdeel zijn van een grootscheepse campagne, waarbij je de doeken meerdere keren omwisselt. Het frame is ook zeer geschikt voor een langere toepassing, bijvoorbeeld als drager van uw huisstijl.

T-Flex 70 Outdoor - 640 x 480px

T-Flex 70 Outdoor

Maximaal formaat 492 x 275 cm
Materiaal frame Geanodiseerd aluminium. Op verzoek leverbaar in vrijwel elke RAL kleur gelakt.
Dikte 70 mm
Materiaal doek Theater en Blackback (Peesdoeken)
Afwerking doek De geprinte doeken zijn afgewerkt met een siliconen pees of “roll-in” pees. Dit systeem is zeer eenvoudig om zelf te vervangen en oude doeken blijven bruikbaar.

Outdoor Textielframe

Maximaal formaat 400 x 400 cm
Materiaal frame Aluminium klopprofiel
Dikte 60 mm
Materiaal doek ProPES outdoor
Afwerking doek Het doek is in de hoeken voorzien van een speciale contour gesneden afwerking en is rondom 5 cm groter dan het opgegeven formaat voor een eenvoudige montage.
Montage handleiding
OFFERTE
Voorwaarden
Aanleveren
Info