Reclamezuil

Wij hebben verschillende soorten reclamezuilen of ook wel totems genoemd in ons aanbod. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een standaard reclamezuil of een reclamezuil met verlichting. Wij leveren deze reclamezuilen niet alleen aan maar komen deze ook persoonlijk bij u plaatsen op locatie indien u dit wenst. Vraag alvast uw vrijblijvende offerte aan of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Piscaer_Zuil
DomenDrinks_Zuil

Verlicht of onverlicht

Zuilen zijn het naamkaartje bij de inkom van uw bedrijf. Ze worden meestal vooraan aan de straatkant geplaatst zodat klanten en voorbijgangers u makkelijk kunnen vinden en u zullen opmerken. De reclamezuilen worden ook altijd op maat geleverd. Naast een gewone zuil is het ook mogelijk om een zuil te kiezen met verlichting. Hierdoor geniet u niet enkel overdag van de nodige zichtbaarheid maar blijft u ook ’s avonds zichtbaar voor potentiële klanten.

Plaatsing door XL

Eenmaal de zuil klaar is komen wij deze ook persoonlijk bij u plaatsen. Zo proberen wij van A tot Z op maat van de klant te werken. Hiervoor beschikken wij over een team van professionals met jaren ervaring. Verder werkt XL ook enkel met kwalitatieve materialen waardoor een mooi en goed eindresultaat verzekerd is. Vraag daarom alvast uw vrijblijvende offerte aan of contacteer één van onze mensen als u nog vragen hebt.

Zehnder_Zuil
META_Zuil
Laminaatshop_Zuil

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte Reclamezuil

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)