Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceert Pallazzo outdoor living producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en wintertuinen. Ze behoren tot het Nederlandse AluK Aluminium bv.

 

Unieke letters voor PALLAZZO

 

XL kan terugkijken op vele jaren ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van diverse soorten gevelreclame.

We bieden twee soorten gevelreclame aan: Enerzijds is er een uitgebreid assortiment aan gevelletters, in diverse materialen, kleuren, diktes en toepassingen.

Anderzijds kan je opteren voor doosletters, hiermee kan je je signs en logo’s laten opvallen in het donker. Deze kunnen namelijk direct of indirect worden verlicht met LED-verlichting, energiezuinig én makkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar in het klein of in het groot, elegant, strak of robuust, in alle mogelijke kleuren en uiteraard ook zonder verlichting.

Het ontwerp begint bij de keuze van de letters: De eyecatcher zal -logisch-de tweekleurige naam PALLAZZO zelf zijn. Collega Cien stelt hier doosletters voor, die indirect verlicht zullen worden en er met hun witte achtergrond voor zorgen dat het licht mooi weerkaatst wordt. Voor de kleinere letters, die niet verlicht moeten worden, stelt ze 8mm dikke Acrylox letters voor. Acrylox letters kunnen indien gewenst ook verlicht worden, maar we raden dit niet aan voor buiten gebruik.

 

Goede voorbereiding, het halve werk!

 

Alvorens de montage kan starten, moet er nog één en ander worden voorbereid. In de muur waar de letters moeten op bevestigd worden, zitten gaten van de vorige letters. Geen probleem! We maken nieuwe alu-borden op maat, voorzien van een witte folie en bevestigen deze op de beschadigde muur. Tenslotte monteren we met behulp van een hoogtewerker de zwart en blauwe letters tegen de gevel.

Goed zichtbaar en uitermate stijlvol? Zeker wel!

Pallazzo
Pallazzo