Project Description

Project

“Op geluk staat geen leeftijd” – Met deze baseline wil Armonea in al hun woonzorgcentra, assistentiewoningen en residenties senioren helpen genieten van leef-tijd. Ons XL-team gaf de aankleding van residentie Van Rijswijck een nieuwe look.

Bij XL Reklame zorgen we graag voor “totaalprojecten”, de A tot Z zoals we die dan noemen.

Armonea contacteerde ons recent met een zeer dringende vraag. De aankleding van verschillende ruimtes in hun vernieuwd woonzorgcentrum binnen de deadline voor hun heropening, een week later. Lies ging langs om met de klant te bekijken wat er in welke ruimte de beste toepassing en het juiste product was. De offerte werd gemaakt, we zochten mee naar beelden, we maakten de proefdrukken en onze beletteraars gingen een dag voor de opening alles plaatsen.

Er werd telkens gekozen voor passende beelden binnen de specifieke ruimte.

Zo werd er in de eetzaal een textielframe met een beeld van kruiden geplaatst. In de koffiehoek plaatsten we een tweede textielframe met een beeld van een kop koffie en koffiebonen.

Aangezien residentie Van Rijswijck gelegen is in Antwerpen, werd er in het restaurant gekozen voor een airtex met de skyline van de stad. Ten slotte brachten we snijfolie met de tekst “La vie est faite de petits bonheurs.” aan op de muur.

Door enkele wijzigingen stralen verschillende ruimtes van residentie Van Rijswijck meteen een andere sfeer uit.

De klant is super tevreden met het mooie eindresultaat voor de bewoners en bezoekers van deze residentie. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden… Dat is hier absoluut van toepassing!

Is het tijd om ook de aankleding van jouw bedrijf een nieuwe look te geven?
Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

offerte

Details

DATUM

juni 2019

KLANT

Armonea – residentie Van Rijswijck

TYPE PROJECT

Indoor – airtex, textielframe, snijfolie

Aankleding residentie Van Rijswijck
Aankleding residentie Van Rijswijck
Aankleding residentie Van Rijswijck
Aankleding residentie Van Rijswijck
Aankleding residentie Van Rijswijck
Aankleding residentie Van Rijswijck