Project Description

Project

Rode Neuzen Dag is een actie van de Vlaamse televisiezender VTM , radiozender Qmusic en bank Belfius. Door middel van een reeks aan initiatieven wordt er geld ingezameld voor een bepaald goed doel. Het concept komt van de Britse Red Nose Day, een actie van de televisiezender BBC One. Het verkopen en vervolgens dragen van rode clownsneuzen is een opvallend onderdeel van deze actie.

“Lachen helpt!” is de quote van Rode Neuzen Dag die we in heel wat acties zien terugkomen. Maar deze quote is ook erg toepasselijk bij de wagens die door XL Reklame met een full wrap sticker werden ingepakt en waar gekke rode neuzen op pronken. Ook vorig jaar beletterden we de wagens voor Rode Neuzen Dag en ook toen waren er lachende gezichten van de presentatoren van de show, Jonas Van Geel & Koen Wauters, te zien op de wagens.

Op 3 december zal de tweede editie van Rode Neuzen Dag doorgaan. Het project is bedoeld om aandacht te vragen voor jongeren met psychische problemen en hiervoor worden heel wat acties op poten gezet om geld in te zamelen.

Details

DATUM

november 2016

KLANT

VTM / Belfius / QMusic

TYPE PROJECT

Autobelettering

Autobelettering_RodeNeuzenDag
Autobelettering_RodeNeuzenDag
Autobelettering_RodeNeuzenDag