Spandoekconstructie Blue Gate Antwerp

Home/Outdoor/Spandoekconstructie Blue Gate Antwerp
Spandoekconstructie Blue Gate Antwerp 2018-06-29T12:40:18+00:00

Project Description

Project

Chemiefederatie Essenscia en Stad Antwerpen startten op dinsdag 19 juni 2018 met de bouw van het nieuwe project “Blue Chem”. Ook Bart De Wever was aanwezig op het persevent en steunt dit innovatieve project. Chemiebedrijven zullen zich hier in de toekomst kunnen ontwikkelen door de unieke ligging en de aanwezigheid van complementaire bedrijven.

De missie van Blue Chem is om de toekomst van de chemische industrie in België te garanderen en te versterken. Het is de eerste vastgoedrealisatie op het bedrijventerrein “Blue Gate Antwerp” en het zal ook de motor moeten vormen voor verdere ontwikkelingen.

Ook de Universiteit Antwerpen werkt mee aan dit project. Met het gebouw “Blue App” willen ze de brug vormen tussen de industrie en universiteit. Professoren en studenten zullen daar ook heel wat innovatieve proeven doen.

In de komende jaren zal het bedrijventerrein 2000 jobs moeten creëren. De opening van Blue Chem en Blue App is voorzien in het voorjaar van 2020.

Ons XL-team zorgde voor de visibiliteit van dit unieke project door middel van een tijdelijke spandoekconstructie. Dé perfecte manier om uw project in de kijker te zetten!

Onze klant was heel tevreden met het eindresultaat.

“Bedankt voor jullie flexibiliteit in de bestelling en productie van de publiboxen en spandoeken voor BlueChem en Blue_App. Het was een geslaagd persevent met een knappe visuele background. Nogmaals een dikke merci voor de prima samenwerking en graag tot binnenkort.”

Details

DATUM

juni 2018

KLANT

Essenscia

TYPE PROJECT

Tijdelijke spandoekconstructie