Project Description

Project

Het wagenpark is hét visitekaartje van een bedrijf. XL Reklame rijdt al vele jaren rond met een “beestige” belettering op alle voertuigen. We vallen op in het straatbeeld en onderstrepen onze expertise in het wrappen van wagens. De meeste wagens zijn voorzien van een mat zwarte folie in combinatie van een dierenprint met matte laminaat.

Uiteraard kozen onze medewerkers deze realisatie als één van de 25 mooiste uit de afgelopen 25 jaar. We mogen toch ook een beetje trots zijn op een realisatie van ons eigen wagenpark. Alle ontwerpen kwamen van onze eigen grafische mensen en er werd door onze beletteraars met zorg gewerkt, af en toe met nieuwe materialen om uit te testen.

XL Reklame is al 25 jaar specialist in visuele reclame. In die periode werd autobelettering steeds belangrijker voor onze klanten en we volgden steeds alle trends.
In de beginjaren werd er enkel met snijfolie gewerkt, maar geleidelijk aan kwamen full color prints in het straatbeeld en dus ook op wagens. We waren ook pionier bij het volledig inpakken van wagens, de zogenaamde full wrap, en al in 2004 deden we de full wrap van het wagenpark voor gazet van antwerpen.

Het eigenwagenpark werd beletterd met Grafityp, 3M , Oracal én Avery. Het zijn deze 4 topmerken die we gebruiken om wagens te voorzien van full color prints en snijfolie.

Details

DATUM

januari 2018

KLANT

XL Reklame

TYPE PROJECT

Full wrap