In de rubriek Team XL verdiepen we ons telkens in het takenpakket van iemand binnen XL Reklame. Welke verantwoordelijkheden heeft hij of zij en waarmee vullen zij hun drukke dagen. Deze week volgen we onze collega en Grafisch Orderbegeleider Marie.

Meet Marie Gielen

Onze collega Marie Gielen is 23 jaar en woont samen met haar vriend in Berchem. Ze volgde de opleiding Grafische en Digitale Media aan Arteveldehogeschool in Gent. Marie werkt sinds een jaar en half als Grafisch Orderbegeleider bij XL Reklame.

Interessante vacature

De vacature voor Grafisch Orderbegeleider sprak Marie meteen aan. Ze nam ook een kijkje op de website van XL Reklame en was meteen enthousiast over het feit dat we zoveel verschillende dingen doen.

Marie vindt het fijn werken bij XL Reklame. Ze heeft in de afgelopen tijd meer en meer verantwoordelijkheid gekregen, zo begeleidt ze nu steeds grotere projecten.

Gevarieerde job

Wat Marie zo leuk vindt aan haar job is de collegialiteit en de variatie. Haar werkdag ziet er namelijk zelden hetzelfde uit. Zo begint ze de ene dag met het checken van haar mails en de andere met het begeleiden van de beletteraars. Ze heeft er dan ook geen problemen mee om elke dag goed in te plannen.

Marie vindt het fijn dat ze de projecten van begin tot einde kan opvolgen. Ze gaat graag creatief om met ontwerpen en bedenkt graag nieuwe dingen om zo een mooi eindresultaat aan de klant te kunnen presenteren.

Ze kijkt er ook telkens naar uit om nieuwe collega’s te verwelkomen. Dit zorgt ervoor dat de planning nog meer verdeeld wordt en er steeds variatie in haar job blijft.

Favoriete realisatie

Marie haar favoriete realisatie bij XL Reklame is de rebranding van de pakjesautomaten van bpost. Hierbij hebben we verschillende automaten voorzien van een nieuwe look. Het was een zeer groot project waarbij iedereen betrokken was. Marie is dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Toekomstvisie

Over enkele jaren ziet Marie zichzelf nog steeds op dezelfde positie, maar met meer ervaring en meer ontwerpen waar ze trots op kan zijn. Ze zou graag haar kennis rond interieurarchitectuur verder uitbreiden. Op die manier kan ze zelf nog meer ideeën inbrengen voor de klant.

Daarnaast zou ze het ook fijn vinden om eens in te springen bij de collega’s van de productie en de belettering. Zo kan ze helemaal meevolgen hoe haar ontwerp evolueert tot een eindproduct.