Van kantoor naar de ideale werkplek

Home/Inspiratie, XL nieuws/Van kantoor naar de ideale werkplek

Met naadloos behang kan je elk gewenst beeld op iedere muur aanbrengen zonder naden. In tegenstelling tot traditioneel behang met verschillende panden en naden, verkrijg je met naadloos behang een mooie en strakke uitstraling. De maximum afmeting bedraagt 5 meter hoog en 45 meter breed. Zo is het geen enkel probleem om de volledige muur van een vergaderzaal, showroom of winkel met naadloos behang een prachtige uitstraling te geven. 

Werkgevers of winkeluitbaters zoeken voortdurend naar mogelijkheden om sfeer te creëren voor hun werknemers of klanten. Terwijl in het verleden werd gewerkt met kleinere posters en canvassen, krijg je met naadloos behang de mogelijkheid om een totaalbeleving te creëren in je bedrijfspand, winkel of showroom.  

Eindeloze creatievrijheid

Naadloos behang kan voorzien worden van elke digitale print. Foto’s, tekstboodschappen, grafische vormen, logo’s,… Alles is mogelijk. De creatievrijheid is vrijwel eindeloos. Vanuit onze digitale fotobank kunnen we je van elk beeld voorzien. 

Twee soorten lijmen

We werken met Airtex, een aangepast duurzaam materiaal voor naadloos behang. Om zeker te zijn dat het behang op elke soort muur (zuigend en niet-zuigend) kan worden aangebracht, gebruiken wij twee soorten lijmen. Na een technische analyse ter plaatse nemen we de beslissing over de aangewezen lijm. 

Duurzame oplossing meerdere jaren

Met naadloos behang kies je voor een duurzame oplossing voor enkele jaren. Daarbij is het steeds mogelijk om je bestaand naadloos behang te overplakken voor een volledige nieuwe uitstraling. Dat is het grootste verschil met bijvoorbeeld textieldoeken die je frequenter – om de paar maanden – kan wisselen.   

Meer weten over onze mogelijkheden van naadloos behang voor het creëren van een inspirerende werkomgeving, showroom of winkel? Contacteer de productspecialisten van XL Reklame.


We hebben de mogelijkheden gebundeld op onze pagina Printerieur.

Bekijk ze hier
Of vraag een offerte aan
By | 2019-04-10T14:25:53+00:00 oktober 2nd, 2018|Categories: Inspiratie, XL nieuws|

Leave A Comment