Wil je de look van uw gevel op regelmatige basis veranderen op betaalbare manier? Dan biedt XL Reklame enkele oplossingen om dit mogelijk te kunnen maken. Zo hadden we al reeds in ons gamma het triaflex-systeem en het easy frame, twee spandoekframes die gemaakt zijn om snel en makkelijk van spandoek te veranderen. Daar komt vanaf nu een revolutionair outdoor textielframe bij waarmee u op enkele minuten van look kunt veranderen.

Ontdek in dit artikel ons aanbod verwisselbare gevelreclame en kom meer te weten over ons nieuw outdoor textielframe.

Ontworpen om gezien te worden

XL Reklame heeft een nieuwe outdoor textielframe in zijn gamma. Dit frame heeft een elegant design waarbij er geen afwerking zichtbaar is. Hierdoor heeft het de uitstraling van een reclamebord maar blijft het toch beschikken over de functionaliteit van een spandoek. Zo zijn er geen ringen of zomen zichtbaar en is ook het kader zo smal mogelijk gemaakt. Daarom beschikt het doek over maximale oppervlakte en dus meer zichtbaarheid.

Mooier, slimmer & sneller

Dat het doek beter tot uiting komt door het minimalistisch frame wist u al. Maar het revolutionaire spansysteem zorgt er ook voor dat het frame stormvast en onderhoudsvrij is. Daarnaast kan u al in enkele minuten eenvoudig uw textieldoek vervangen om zo uw gevel steeds weer een nieuwe look te geven. Hierdoor is het frame het snelste doek-spansysteem in de wereld.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Naast het het nieuwe textielframe beschikt XL ook nog over zijn andere spandoekframes. Zo hebben wij twee frames die ontworpen zijn om snel van spandoek te kunnen veranderen. Het triaflex-systeem is een driehoekig frame dat zowel geschikt is voor spandoeken als voor reclameborden. Daarnaast bieden wij het easy frame aan, een buizenframe dat naast de gewone staalkleur ook in het zwart verkrijgbaar is.

Meer weten over de mogelijkheden van XL Reklame voor wisselbare gevelreclame? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie!

 

Verwisselbare Gevelreclame_Easy Frame
Verwisselbare Gevelreclame_Outdoor Textielframe