Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark van uw bedrijf? Dan kan u bij ons terecht voor de volledige ontzorging hiervan! Wij kunnen u niet enkel helpen met het ontwerp en de bestickering, onze service gaat nog een stap verder! We kunnen bijvoorbeeld de oude belettering verwijderen indien dat mocht nodig zijn. 

Kan u de wagens niet tot in ons atelier brengen? Geen probleem, hebt u een ruimte ter beschikking die mbt temperatuur en netheid voldoet aan onze eisen, dan wordt alles bij u beletterd. Of u kiest voor onze ophaalservice: We komen uw voertuig bij u ophalen en brengen het netjes bestickerd weer terug. U kiest de service die u wil. 

Toen dit jaar de Voorzorg, de Socialistische Mutualiteiten, hun naam veranderden in Solidaris, moest uiteraard het wagenpark voorzien worden van nieuwe belettering. Met 9 beletteraars in vaste dienst was dat een kolfje naar onze hand. Het logo werd aangeleverd en in onze productieafdeling geprint. Om beurt kwamen de bestuurders langs met hun wagens waarvan we eerst de oude stickers verwijderden om ze daarna te voorzien van het fonkelnieuwe logo. Terwijl de ‘Voorzorg’-medewerkers wachtten op hun auto, konden ze rustig werken -met een koffietje- in onze showroom, tot ze als alles geplakt is, konden buiten rijden als “Solidaris”-personeel.