Wagenpark laten wrappen? BLE doet het voor!

“BLE kwam vorig jaar in juli bij ons aankloppen voor meteen 7 full wraps!”

Je wagenpark voorzien van een half- of full wrap: we zien het steeds vaker. Het oogt niet alleen mooi, het is ook een slimme en duurzame manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Lees hier waarom jouw wagenpark een make-over verdient…

Je wagenpark is je beste reclame

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum (2024) was de filezwaarte in Vlaanderen het afgelopen jaar hoger dan ooit tevoren. Een mooi gewrapte wagen, of leuk beletterde bestelwagen geeft mensen tijdens het filerijden iets om naar te kijken.

Wagenbelettering is de manier bij uitstek om nuttig gebruik te maken van de ettelijke minuten/uren per dag die je op de baan spendeert. Zorg dat je merk blijft hangen met een extra leuk ontwerp, een gevatte belettering of een indrukwekkende wrap!

Het nieuwe uniform van je wagenpark is bovendien een slimme, duurzame investering. Onze wrapfolie Avery 1105 heeft een verwachte levensduur van wel 10 jaar! Zo garanderen we samen een langdurige zichtbaarheid van jouw bedrijf op straat.

BLE’s wagenpark in een nieuw uniform

Met dat inzicht kwam BLE vorig jaar in de zomer bij ons langs. Een enthousiaste bestelling van 7 full wraps! Die werden geleidelijk ingepland en door ons met de grootste zorg geplakt. En dat doen we een jaar later nog steeds. Vorige week wrapten we wagen nummer 15 voor BLE!

 

 

Jouw wagenpark binnenkort in een nieuw jasje? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Meer lezen van XL Reklame

Volg mee op al onze socials

Geen enkel nieuws

missen en

op de hoogte blijven

van onze promo’s?